Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hamarosan hazarepülök Angliábó...

Hamarosan hazarepülök Angliából, fordítanátok a reptérrel kapcsolatban néhány mondatot? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Talán butának fogom most feltünteni magam, de bevallom gőzöm sincs a repterekről és biztosan meg is leszek illetődve onnantól, hogy megérkezem Lutonra hogy hazarepüljek.

Írnátok olyan kérdéseket, amikkel megkérdezhetem, hogy pl merre találom ezt, meg azt? Csak kézitáskám lesz szóval onnan, hogy át kell menni azon a kapun vagy min, azt merre találom meg a repülőt stb...

Nem tudom mennyire sikerült megfogalmaznom, hogy érthető legyen a problémám és a kérdésem, de már most nagyon izgulok, hogy egyedül kell hazautaznom, szóval köszönöm a segítséget. :)

2014. ápr. 2. 07:58
 1/6 anonim válasza:

Odafelé is kijutottál valahogy, nem? :)

Emlékezz vissza, hogy akkor mi volt, most is az lesz.

2014. ápr. 2. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem mit is akarsz tulajdonképpen. Luton nem egy nagy reptér, és minden adja magát. Ahogy bemész táblák százai mutatják, hogy hova kell menned, hogy lead a bőröndödet. Annyit csak eltudsz olvasni a táblán, hogy

20:15 Budapest. (csak tudod mikor megy a géped)

Utána ha wc-re akarsz menni, ugyanúgy táblákkal jelzik merre van. Ahogy mindent táblákkal jelezz.

Végül is mit akarsz kérdezni??

2014. ápr. 2. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Még valamit. Amúgy meg ha bármit akarsz kérdezni, egy csomó magyar lesz kint. Kérdezd meg tőlük.
2014. ápr. 2. 10:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Még van pár napom, de köszönöm a válaszokat. Kifele jövet valahogy magabiztosabban ment, mert csak magyar környezetben voltam, de már csak ilyen izgulós vagyok. :)
2014. ápr. 2. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kezitaskad van akkor semmifele borondot nem kell leadnod, egybol mehetsz a biztonsagi kapukhoz ahol atvilagitjak a borondodet, stb. Ezutan a tablan (van kb mindenhol info tabla) megkeresed a jaratod. Az hogy melyik kapuhoz (gate) kell menned csak akkor lesz kiirva ra amikor kinyitjak a kapukat, addig a "gate close" felirat van a jaratnal. Amikor kiirtak melyik kapu akkor a tablakat kovetve megkeresed a megfelelot es ott beallsz a sorba a jegyellenorzeshez, utana fel a gepre.
2014. ápr. 2. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugi. Én csak ennyit tudok angolul

yes

no

thank you

please.

Mégis amikor jöttem haza Angliából, nem kellett aggódnom, mert mindig volt ott magyar aki segített.

Emlékszem egyszer amikor álltam a sorban ellenőrzésnél a pasas valamit magyarázott, de nem értettem egy szavát sem. Mögöttem volt egy magyar lány, ő mondta, hogy azt mondja a pasas, vegyem le a cipőmet. Segített szó nélkül..Szóval ne aggódj, lesz magyar aki segít, főleg ha kéred is

2014. ápr. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!