Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Malév milyen társaság volt?

A Malév milyen társaság volt?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat repülök, de a Malévról sajnos pont lemaradtam. Egyszer utaztam velük, 10 évesen.

Szóval milyen volt? Milyen színvonalú szolgáltatást nyújtottak? Mert azt olvastam valahol, hogy nem volt valami jó társaság, sok panasz érkezett.

2014. márc. 30. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Malév már történelem. Semmivel sem volt rosszabb a kiszolgálás mint bármelyik repülőtársaságnál.
2014. márc. 30. 00:44
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Halottakrol jot vagy semmit.
2014. márc. 30. 04:55
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Sokszor repültem vele, nem volt gond soha. Tény nem voltak annyira kedvesek, de ha kértél valamit segítettek. Az áraik nagyon jók voltak. Repültem 25 000 Ft jeggyel többször is. A gépek kényelmesek, tiszták voltak. Nekem hiányzik.
2014. márc. 30. 10:27
 4/6 AxumFlyer ***** válasza:
88%
Csak megjegyzem, 2010-ben a Malév elnyerte a legjobb Kelet-Európai légitársaság díját a World Airline Award díjátadón, ami az utasok elégedettségei alapján osztanak ki. 2001 utan az egesz flottat lecsereltek vadiuj 737-esekre. Szoval szerintem atlag feletti volt.
2014. márc. 31. 13:07
 5/6 anonim válasza:
Hogy milyen volt? A LEGJOBB!!!!!!!
2014. nov. 7. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor semmi ok nincsen arra, hogy ne indítsák újra.
2014. nov. 17. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!