Easy jetnél lehet hátizsákot vinni kézipoggyászként?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 21:05
11/17 anonim válasza:
tuti! hogy csak 1 kézipoggyász
12/17 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok.
Októberben voltunk Párizsban, nálam egy megfelelő méretű poggyász volt és a kistáskám (vállon átvethető kicsi női táska). Beszállás előtt megkértek, hogy a kistáskámat is tegyem bele a poggyászba, mert csak 1 darab lehet mindenkinél.
13/17 anonim válasza:
Megint 9-es vagyok.
Akkor a Ryanair enyhített, mert hazafelé Párizsból velük jöttünk és ott is bele kellett tuszkolnom a kistáskámat a kézipoggyászba.
14/17 anonim válasza:
én 2 havonta repülök easy jettel, be kell tenni a kistáskát is.
15/17 A kérdező kommentje:
Én csak egy táskát viszek, bőröndöt akartam eredetileg, és van is kis bőröndünk de 5 cm-el magasabb mint a megadott magasság, a többi méret stimmel, de nem szeretnék ráfizetni, vagy ilyesmi...szóval lehet maradok a hátizsáknál :) köszi a válaszokat!!
2014. febr. 11. 19:24
16/17 anonim válasza:
biztos, ami biztos, vidd a hátizsákot :)
17/17 anonim válasza:
Igen a ryanair decemberben enyhített, gondolom előtte voltál vele.
De akkor ezek szerint az easyJet nem olyan jófej mint a ryanair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!