Nektek le szoltak merni a hatizsakotok illetve a kezipoggyaszotok?
Figyelt kérdés
Tudom, furan hangzik a kerdes, de amikor Kanadaba repultem Mo-on csak a feladando borondom mertek le, es most kb 2kg-al tobb van, es a birsag nem hianyzik. ha szamit valamit KLM-el repulok, es egy fizetos plusz borondom lesz, hatha akkor nem maceralnak annyira2014. febr. 3. 04:47
1/4 anonim válasza:
Nekem Budapesten eddig ritkán mérték csak le a kézit. Szóval szerintem ez elég kiszámíthatatlan. Át kell szállnod? Én általában megkérem azt aki kivisz, hogy várja meg hogy átmenjek mindenféle ellenőrzésen, hogy ha kell, akkor oda tudjam neki adni a felesleges cuccot, mert fizetni én sem akarok.
2/4 anonim válasza:
Nekem még soha nem mérték le, seBudapesten sem pedig Bécsben...
3/4 anonim válasza:
Pedig pont, hogy a magyarok szivoznak. Nekem mindig lemerik a kezimet Bp-en, amikor USA-ba megyek. Remelik, hogy majd leperkalom a 100 dollart. De ket taskaba pakolok es amint atmentem a vamon berakom egybe a cuccot. Onnantol soha senki nem nezi, pedig mindig atszallassal megyek. Szoval Budapesten vigyazz.
4/4 anonim válasza:
Nekem Teheránban lemérték. Máshol még nem volt rá példa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!