Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » London repülővel? Többi lent.

London repülővel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Londonba szerentnénk utazni (ketten ) repülővel.Sosem voltam még londonban ,és még sosem repültem,szoval teljesen ismeretlen ez a téma.

Az egyik kérdésem az lenne hogymikor a legjobbak a repjegyárak,mikor érdemes venni, illetve ha 2-3 napra maradunk londonban akkor melyik londoni repülőtérre kellene foglalni hogy a legtöbb látnivalót megtudjuk nézni ?

2014. febr. 1. 10:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

Ryanairrel gyertek, az a legolcsóbb. 20 az jó ár nagyon, általában inkább 30-40 között van a retúr. Mindegy melyik reptéren szálltok le egyébként, buszok szállítanak be a városközpontba. A busz egyébként olcsóbb mint a vonat. A busz ára változik az időponttól függően, de 10 fontnál nem drágább. Legolcsóbb járatok már 2 fontért vannak, de úgysem abba fogtok beleesni. Ha előre lefoglaljátok az easybust neten, akkor ilyen 15 font körül megúszhatjátok a retúr buszt per fő. De legrosszabb esetben is csak 20 font.

Ha jöttök ki, akkor szerintem érdemes több mint 2 napot maradni. Azon a napon ugyanis amikor utaztok, nem fogtok már tudni semmit sem csinálni. Tehát a péntek-vasárnapból csak szombaton tudtok megnézni valamit. Egy nap két dolognál többre nem igen lesz időtök. Tehát egy délelőtt, egy délután. Esetleg ha rohantok besűríthettek még valamit, de.. Szerintem ha már rááldozzátok a repjegyet, akkor érdemes legalább péntek-hétfő, vagy csütörtök-hétfő jönni. Nem mellesleg olcsóbbak a repjegyek hétköznapokon.

Azt hiszem vannak ilyen túrista passok amiket neten lehet vásárolni. Ezek azért jók, mert olcsóbb, mintha itt külön külön fizetsz a belépőkért, soron kívül mehetsz be, és lehet velük ingyen utazni a tömegközlekedésen úgy emlékszem. Egyébként úgy kell elképzelni a városnézést, hogy london eye, madam tusso, 30 font körül van a belépő, és egy jó 2 órát sorban kell állnod.

Szóval amit írtak előttem az egy nagyon jó tanács. Pontos terv nélkül ne gyertek ki, mert csak elmegy az idő meg a pénz. De egyébként rengeteg mindent meg lehet nézni ingyen is. A temzeparton sétálni ingyenes, be tudtok menni a TATE modern múzeumba ami szintén ingyenes. A múzeumok többsége is ingyenes. Történeti múzeum, stb.

Egyébként a tömegközlekedés bár valóban nem olcsó, azért nem olyan drága. 5 fontért korlátlan utazhattok egy napig busszal. Egyébként pedig a buszjegy 1,4 font, ha váltotok ki oyster cardot, amit pedig érdemes kiváltani.

2014. febr. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!