Mennyi idő repülővel Budapest-London?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 23:57
2/11 anonim válasza:
á 2,5 helyett nagyon max 2óra!!!!!
1,5-2óra
3/11 anonim válasza:
Wizz Air-nél pl. 2 és fél órát írnak. pl. 6:00-7:30 akkor azt két és félnek kell érteni, mert a 7:30 az már Londoni időben van, vagyis itt nézve 8:30 lenne.
4/11 anonim válasza:
Viszonítási alapként simán 2 óra a kicsit közelebb lévő Hollandia-Eindhoven és kb. 1 óra Berlin
5/11 anonim válasza:
lol , miért kéne londoni időben nézni? ha te 1,5 órát utazol a levegőben , az attól nem lesz 2,5 óra mert átléptél egy másik időzónába -.-
6/11 anonim válasza:
Azért mert aszerint írják ki a repülőgépek érkezési idejét, hogy abban a városban hány óra van, ahová érkezik.
Írd be a wizz air oldalán a járatkeresőbe, hogy Budapest London és megkapod, hogy pl. odaút 6:00-Ferihegy 7:30-London Luton
meg visszaút 8:00-London Luton 10:30-Ferihegy
. ÉS visszafele is két és fél óra az út, csak itt meg a cél az Ferihegy, és magyar időben van írva, és ezért látszik 3 és fél órásnak az út.
8/11 anonim válasza:
ezt valóban nem is tudtam , köszönöm a felvilágosítást, végülis logikus valamilyen szinten.
9/11 anonim válasza:
én még anno ~2.5 órát utaztam Easyjettel Ferihegy-Luton távon
10/11 anonim válasza:
2,5 - 3 óra lehet közvetlen járattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!