Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy zajlik az átszállás...

Zserko3 kérdése:

Hogy zajlik az átszállás repüléskor?

Figyelt kérdés
Repülővel is egyszer utaztam csak, és nem átszállással. Nem tudom, hogy is történik ez.

2014. jan. 29. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha késik a géped akkor szaladnod kell.

Próbáld tanulmányozni a repülőtér térképét és ismerj minden zug zugot meg kerülő útat. Ne foglalkozz semmivel az érkezéskor csak csinálj úgy mint Forest Gump.

2014. jan. 30. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Zürich, repülőtér:

Ez egy áttekintő térkép:

[link]

Itt meg az egyes kapuk vannak jelölve:

[link]

2014. jan. 30. 15:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hát nagyon félek ettől az utazástól. Szerintetek, ha megkérem a légi utaskísérőt, hogy leszállás után vezessen el oda, ahol át tudok szállni, segíteni fog? Vagy nekik ilyenekre nincs idejük?

Sajnos az angolom nem a legjobb, nem biztos, hogy megértem, ha csak elmondja. Arra meg nincs idő, hogy megpróbáljam, "hátha, jól értettem".

2014. jan. 30. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utaskísérőnek nem biztos, hogy lesz rá ideje, de szerintem megkéri egy reptéri kollégáját, hogy segítsen neked.

A lényeg a járatszám. Minden más változhat menet közben, de a járatszám nem szokott. (Hacsak nem törlik a járatot, de arra is járatszámmal hivatkoznak.) Ezt keresd a kijelzőkön.

És ne görcsölj rá, nem műtétre készülsz. :))

2014. jan. 31. 09:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Zürichben szerintem nagyon jol meg van szervezve az atszallas:

1) mar a gepen bemondjak, melyik kaputol fog indulni az atszallo utasok gepe (ill. neha azt is, hova fogtok erkezni)

2) rövid atszallas eseten szoktam latni hogy varjak az embert az utashidon

3) illetve szinten az utashid elejen ki van irva, melyik kapuhoz kell menni, le van röviditve az utvonal

A 45 perc nem sok, szerintem eselyes, hogy varni fognak teged.

Amugy is nagyon kellemes repter: en altalaban kiszallastol szamitva 15 percen mar a varosba indulo vonatnal vagyok

2014. jan. 31. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!