Neked mennyibe került a repülőjegyed Thaiföldre, Bangkokba?
Sziasztok!
Idén november végén/december elején szeretnénk Thaiföldre utazni, először Bangkokba, utána pedig tovább Phuketre. Már elkezdtem keresgélni a repülőjegyeket és kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyiből sikerült repjegyet vennie oda illetve hogy hol keressem a legjobb ajánlatokat.
Előre is köszi.
Számolj úgy, hogy egy kis szembeszél ilyen távolságon simán fél, egy óra késést is okoz.
Ha a beszállításnál valami megcsúszik, és a géped további egy óra késéssel indul el, máris két óránál tartasz.
Össze kell szedned a csomagokat, ki kell jutnod, taxit kell fognod. Imádkoznod, hogy ne legyen dugó.
Nem lenne jobb biztosra menni? Inkább szétnézni Bangkokban odafele is, hazafele is, mintsem elbukni egy átszállást?
A nyaralást bangkoki városnézéssel fogjuk kezdeni, a végén már nem akartunk különösebben nézelődni ott. Rendben, köszönöm az infót, akkor ezek e repjegyek nem lesznek jók időpontilag.
Az szerintetek nagyon elvetemült ötlet, hogy Phuketről eljönnénk egy késő esti géppel (23:00-kor indul és 00:15-re érkezik meg DKT-ra) és várni reggel 9-ig a reptéren a hazafelé tartó gépre? A másik ötletem, hogy egy repülőtéri szállodában kiveszünk egy szobát egy éjszakára.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ti vettetek már repjegyet az airasia.com-ról közvetlenül? Megbízhatóak?
Illetve útlevéllel kapcsolatos kérdésem is lenne: most vannak ezek az újfajta, ujjlenyomatos útlevelek. A régifajta, kék színűvel is lehet utazni? Már megnéztem a Külügyminisztérium honlapját és nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!