Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Neked mennyibe került a...

Neked mennyibe került a repülőjegyed Thaiföldre, Bangkokba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén november végén/december elején szeretnénk Thaiföldre utazni, először Bangkokba, utána pedig tovább Phuketre. Már elkezdtem keresgélni a repülőjegyeket és kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyiből sikerült repjegyet vennie oda illetve hogy hol keressem a legjobb ajánlatokat.

Előre is köszi.

2014. jan. 28. 14:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%

150e korrektnek számít, akciósan akár 130 körüli jegyeket is ki lehet fogni.

November-december még nagyon messze van, így akciós jegyek sincsenek az akkori dátumokra. Nyár elején kezdj el nézelődni, javaslom ennek az oldalnak a figyelését: holidaypirates.com

Illetve árösszehasonlító oldalak a kayak.com, flugladen.de, skyscanner.com és Mo-n a legnagyobb repjegyes a vista.hu .

Bangkok-Phuketet repüld fapadossal, oda-vissza 5-10e-ből kijön AirAsia-val vagy valamelyik konkurensével.

2014. jan. 28. 14:40
 2/14 A kérdező kommentje:
A 150e-t oda-vissza értetted ugye?
2014. jan. 28. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Mi is magunk vettük a jegyeket már a legutolsó Thaiföldi utunkra. Picit macerásabb de megéri.

Én jobb szeretem a magyar nyelvű oldalakat mertott azt kapom amit látok és nincs sakkozás, hogy most hozzáadta-e a német az illetéket, vagy külön fizedteti meg.

Itt ezen a linken is van most is 150 ezerér repcsijegy [link] és legalább magyar minden menüje.

De használd nyugodtan a pelikánt is mert ők is megbízhatóak.

2014. jan. 28. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem repüljetek Bécsből az Austrian Airlines-szel Thaiföldre (Bangkokba), mert onnan átszállás nélkül el lehet érni és így egyszerűbb, hogy nem kell átszállogatni és valószínűleg gazdaságosabb is.

Itt van a weboldaluk:

[link]

2014. jan. 28. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez a Bécsi indulás nem tűnik olyan jó dealnak, mert az Austrian legeslegjobb ára is 1000 dollár fölött van Bangkokba. De az is nyárra! A télre meg 1325 dollár!!! Hát normális? És akkor még nem tudom mennyi illeték jön rá, mert Austriannal még sose utaztunk.

De rákerestem és Bécsből is az Aeroflot adja a legolcsóbb jegyeket 770 dollárér. Én azt gondolom hogy az átszállás nem szokott fájni, főleg akkor nem, ha ezér nem kell kimenni külön Bécsebe.

2014. jan. 28. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:

" És akkor még nem tudom mennyi illeték jön rá, mert Austriannal még sose utaztunk."

Miért jönne rá plusz illeték? Ha illeték kötelező akkor az benne kell legyen az árban. Mondjuk szerintem se jó ajánlat és még Bécsbe is el kell menni...

2014. jan. 29. 00:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, meg fogom nézni a linkelt oldalakat.
2014. jan. 29. 08:33
 8/14 A kérdező kommentje:

[link]

A skyscanner megbízható? Én itt találtam a legolcsóbban.

2014. jan. 29. 08:55
 9/14 A kérdező kommentje:

Lenne még egy kérdésem, tudnátok ebben is segíteni?

Kinéztem egy repülőjegyet-kombinációt, ami megfelelne (Bangkokig 160e, Bangkok és Phuket között pedig 20e fejenként, oda-vissa), viszont Bangkokban repülőteret kell váltani. Ez mennyi idő alatt valósítható meg, mennyibe kerül?

Bangkokba 07:15-kor érkezik meg a repülő és 10:20-kor indul a másik reptérről hazafelé. Szerintetek elég ez az idő az átszállásra?

Köszi!

2014. jan. 29. 15:07
 10/14 anonim ***** válasza:

A skyscanner jo es megbizhato, de csak keresö, tehat ott nem fogod tudni megvenni.

At fog dobni masik oldara, ahol megveszed a jegyet

2014. jan. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!