Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A kézi poggyászba mit lehet...

A kézi poggyászba mit lehet tenni és mit nem? A repülőn a telefont lehet használni? Köszönöm előre is a válaszokat

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100 ml folyadék, 100 ml krém, elektronikus kütyüket, és kaját simán lehet bele tenni. Én vittem már fel lecsót is, de szerintem amúgy konzervet meg befőttet nem igazán engednek. A telefont nem tudsz használni, bár lehet váltani telefonálási lehetőséget asszem. Valahova amúgy még körömcsipeszt sem engednek fel, de én pl azt mindig viszem magammal Európán belül, illetve öngyújtó is mindig van a zsebemben (nem benzines) illetve szendvicseket viszek, hiszen magyar vagyok, 5 kilós súlyzót vettek már el, Egyiptomban mindent, ami ehetőnek tűnik, de azokat le lehet fizetni. A laptopot úgy tedd, hogy ki kell venni a csomagvizsgálatnál. Ja hajvágó olló is szokott lenni a kézipoggyászban. Nagyjából ennyi.
2014. jan. 18. 10:53
 2/10 A kérdező kommentje:
és ruhát is lehet? hát nem úgy gondoltam a telefont használni hanem hogy zenét hallgatni meg ilyenek. és csak egy kezipoggyaszt lehet felvenni vagy még vihetek egy kis táskát amibe a pénztárca iratok telefon van?
2014. jan. 18. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem, ruhát szigorúan tilos a repülőre vinni, mindenki anyaszült meztelenül utazik!
2014. jan. 18. 13:08
 4/10 A kérdező kommentje:
a kezipoggyaszra gondoltam hogy abba lehet tenni?....
2014. jan. 18. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2014. jan. 18. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt most ugye nem komolyan kérdezted hogy RUHÁT lehet-e a repülőn vinni!

Ha igen akkor kérdeznék valamit... Szerinted ha valaki repülővel utazik valahová, akkor a ruháit a posta viszi utána, vagy elfaxolja? Ennyire buta nem lehetsz, de komolyan..

2014. jan. 18. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Ruhát is vihetsz meg hajvasalót is....

Folyadékra érdemes leginkább figyelni. Max 10db egyenként maximum 100ml-es amit vihetsz és fontos, hogy az edény mérete számít és nem az, hogy mennyi van benne. Minden folyadék ami folyik, kenhető, krém, gél stb.

2014. jan. 18. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Valahol azt olvastam a napokban, hogy már 100 ml folyadékot SEM lehet kintről felvinni a gépre (a tranzitban persze lehet vásárolni bármennyit, és az felvihető).

Hívd fel a repülőteret és kérdezd meg.

A telefont ki kell kapcsolni az utazás teljes időtartama alatt.

2014. jan. 19. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Tessék itt van videó, leírás, telefonszám minden: [link]

Egyébként meg mi a francért gondolja valaki, hogy ruhát nem lehet vinni? Miért tartják ennyire bonyolultnak a kézipoggyász szabályokat? Kb. 3 fő dologra kell figyelni.

Folyadék, biztonságot veszélyeztető eszközök (kés, olló, fegyver, szúró eszközök stb.) és robbanó anyagok.

2014. jan. 19. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

" A telefont ki kell kapcsolni az utazás teljes időtartama alatt."

De legalábbis repülő módba kell tenni. Úgy lehet pl zenét hallgatni.

2014. jan. 20. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!