Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repülőkön, illetve repülőter...

A repülőkön, illetve repülőtereken van WiFi vagy áram hozzáférés?

Figyelt kérdés
2 hét múlva megyek Amerikába, tehát egy elég hosszú utazásom lesz, érdekelne hogy a telefonomat lesz-e lehetőségem feltölteni, vagy inkább takarékoskodjak?!
2014. jan. 9. 17:58
 1/8 savanyújóska ***** válasza:
100%
A reptereken mindig van ingyen WiFi, és ha szemfüles vagy, konnektort is találni, repülőkön inkább USB a jellemző, de elképzelhető, hogy lesz konnektor is. (Az USB biztos, a Boing 777-esen, amivel valószínűleg repülni fogsz, alapfelszereltség.) Én Vietnamba repültem többször, ott USB mindig volt a hosszabb repülőúton (~10 óra), szóval USB-kábelt vigyél a kézipoggyászban.
2014. jan. 9. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm, ment a zöld kéz :)
2014. jan. 9. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Pl American Airlines több gépén (talán az összesen) van wifi, viszont fizetős. Valószínűleg van még légitársaság amelyiken van wifi.

Áram nem rémlik, talán USB volt a kis monitor alatt.

2014. jan. 9. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:

"A reptereken mindig van ingyen WiFi"

Mármint melyik reptereken? Ez teljesen változó. Budapesten elvileg már megcsinálták és ha épp működik akkor van ingyenes de sok más reptér van ahol csak fizetős van, vagy olyan ingyenes, amivel csak 10-20-30 percig ingyenes és utána fizetős az is.

2014. jan. 10. 01:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt tudom ajánlani, ha lemerül a telefonod, vagy nincs 220-as kábel, próbálj meg kinézni az ablakon.

Meg fogsz lepődni.

2014. jan. 10. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:
14 orat fogok repulni, azt hiszem hamar megfogom unni az eg bamulasat, de koszonom a tobbieknek;)
2014. jan. 10. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Máj frend, nekem is megköszönhetted volna.

Egyébként ha megkérdezed, elmondtuk volna, hogy rengeteg nyomkodóval leszel körülvéve, a telefonodat elő sem fogod venni.

2014. jan. 10. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
akár olvashatnál is
2014. jún. 27. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!