A Wizz Air repülőgépre fel lehet vinni 2 túrabotot (nordic walking botot)?
Összecsukva is 65 cm hosszú, az ingyenes kézipoggyászba (nekem csak az lesz) nem fér bele.
A honlapjukon az van, hogy 2 mankót fölengednek a gépre ingyenesen - vajon a turistabot elmegy annak?
Nekem muszáj valamire támaszkodnom a hosszú városnéző gyaloglásokkor, különben fáj a hátam és a derekam, a bot tehermentesíti.
Na jól tetted, hogy felhívtad! És azt is jól tetted, hogy a repteret hívtad és nem a wizzairt. Mert az ilyesmi rájuk tartozik, a reptér biztonsági emberei vennék el tőled ha vinnél és nem a wizzair. :)
Akkor marad az, hogy feladod csomagban, ha annyira kell, vagy mész nélküle.
Most jöttem meg, 4-5 kilométereket gyalogoltam minden nap, a hátam fájt, a derekam majd' leszakadt...
Köszönöm, Wizzair!
Nem a wizzair a hibás azért, mert sajnáltál pár ezret a feladandó csomagra, vagy a sporteszközre...
Én pl nyugodtabban repülök úgy, hogy tudom, más utasoknál nem lehet semmilyen fegyvernek használható eszköz.
" Én pl nyugodtabban repülök úgy, hogy tudom, más utasoknál nem lehet semmilyen fegyvernek használható eszköz."
Azért 6cm bicska is tud fájdalmat okozni, illetve öngyújtóval akár a gépen is lehet gyújtogatni. ;-)
Jó, kedves 14-es, akkor köszönöm, reptér.
Mindenesetre valamit kitalálhatnának az ilyen esetekre, amikor a túrabotnak csak az egyik kiterjedése haladja meg a kézipoggyász méretét, a másik egy kb 8 cm átmérőjű kör. Azért ezt nem lehet egy kalap alá venni egy húszkilós bőrönddel.
Kedves SzilKa,
orvos által felírt egészségügyi járóbotot fel lehet vinni a repülőgépre. Azzal ugyanúgy kupán lehet vágni a pilótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!