Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Wizz Air repülőgépre fel...

A Wizz Air repülőgépre fel lehet vinni 2 túrabotot (nordic walking botot)?

Figyelt kérdés

Összecsukva is 65 cm hosszú, az ingyenes kézipoggyászba (nekem csak az lesz) nem fér bele.

A honlapjukon az van, hogy 2 mankót fölengednek a gépre ingyenesen - vajon a turistabot elmegy annak?

Nekem muszáj valamire támaszkodnom a hosszú városnéző gyaloglásokkor, különben fáj a hátam és a derekam, a bot tehermentesíti.

2013. dec. 11. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na jól tetted, hogy felhívtad! És azt is jól tetted, hogy a repteret hívtad és nem a wizzairt. Mert az ilyesmi rájuk tartozik, a reptér biztonsági emberei vennék el tőled ha vinnél és nem a wizzair. :)

Akkor marad az, hogy feladod csomagban, ha annyira kell, vagy mész nélküle.

2013. dec. 16. 17:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Vagy veszek egyet ott, ha annyira fáj a derekam és nem tudom nélkülözni. Néztem a neten az isztambuli Dechatlonban kb. ugyanannyi, mint itt, háromezer Ft. Aztán hazafelé vagy fölengedik a gépre, vagy ott hagyom a reptéren. Valaki megtalálja és örül majd neki.
2013. dec. 17. 23:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Most jöttem meg, 4-5 kilométereket gyalogoltam minden nap, a hátam fájt, a derekam majd' leszakadt...

Köszönöm, Wizzair!

2013. dec. 27. 20:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Mit köszöntél a wizzairnek? :-) mert a botot a reptér nem engedte, wizzairnek ehhez semmi köze.
2013. dec. 28. 00:32
 15/18 SzilKa ***** válasza:

Nem a wizzair a hibás azért, mert sajnáltál pár ezret a feladandó csomagra, vagy a sporteszközre...

Én pl nyugodtabban repülök úgy, hogy tudom, más utasoknál nem lehet semmilyen fegyvernek használható eszköz.

2013. dec. 28. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:

" Én pl nyugodtabban repülök úgy, hogy tudom, más utasoknál nem lehet semmilyen fegyvernek használható eszköz."

Azért 6cm bicska is tud fájdalmat okozni, illetve öngyújtóval akár a gépen is lehet gyújtogatni. ;-)

2013. dec. 28. 11:59
 17/18 A kérdező kommentje:

Jó, kedves 14-es, akkor köszönöm, reptér.

Mindenesetre valamit kitalálhatnának az ilyen esetekre, amikor a túrabotnak csak az egyik kiterjedése haladja meg a kézipoggyász méretét, a másik egy kb 8 cm átmérőjű kör. Azért ezt nem lehet egy kalap alá venni egy húszkilós bőrönddel.

2013. dec. 29. 10:43
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves SzilKa,

orvos által felírt egészségügyi járóbotot fel lehet vinni a repülőgépre. Azzal ugyanúgy kupán lehet vágni a pilótát.

2013. dec. 29. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!