Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hamé májpástétom felvihetö...

Hamé májpástétom felvihetö kézipoggyászban vagy ki fogják dobni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Felvihető.
2013. dec. 8. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:

attól függ, hová mész

ha olyan országba, ahová semmilyen húst, húskészítményt nem lehet bevinni, akkor kidobják felszállás előtt

2013. dec. 8. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Repülőre, hajóra vagy toronydarura?
2013. dec. 8. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
USAba konzevba hozhatodhozhatod
2013. dec. 8. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
A kérdés nem az volt, hogy bevihető-e egy másik országba, hanem az, hogy felvihető-e a gépre kézipoggyászban...
2013. dec. 8. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyáltalán nem szerepelt a kérdésben, hogy gépre akarja felvinni. Lehet, hogy hegyre.
2013. dec. 9. 00:00
 7/9 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nem szerepelt a kérdésben, hogy gépre akarja felvinni. Lehet, hogy hegyre."

A repülés kategóriában tette fel a kérdést. Akkor szerinted hegyre akarja felvinni? :)))

Kérdező: necces. Próbáld meg, de ne csodálkozz akkor se ha kidobják. Minden kenhető, zselés dolog folyadéknak számít, amit pedig tilos felvinni.

Ellenben nem tudom mekkora a cucc, mert utasonként maximum 10 darab, egyenként max 100ml folyadék felvihető. Tehát ennek keretében, ha 100ml alatti a termék akkor mégiscsak felvihető a folyadékra vonatkozó szabályoknak megfelelően(tehát max. 1 literes, újrazárható zacskóban).

De persze az is lehet hogyha csak egyszerűen benne felejted a táskában akkor se veszik észre átvilágításnál, vagy nem foglalkoznak vele. Én csak azt írtam le, hogy a szabályzatuk szerint ez már folyadéknak minősül, ha szigorúan vesszük.

2013. dec. 9. 01:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Természetesen repülövel és London az úticél. Tisztában vagyok vele, mit lehet mit nem, csak mivel "rendelték" az ottaniak, kiváncsi voltam kb. mekkora az esély arra hogy nem dobják ki. Az én véleményem az hogy tuti kidobják, pláne mivel Peströl megyünk. A többi ország simán felengedett már több folyadékkal is.
2013. dec. 9. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem Budapest függő. Szabályok egységesek csak az emberek szubjektívek akik betartatják. Tudod azért a budapesti repteret párszor megbüntették már európai hatóságok amiért túl laza volt a biztonsági ellenőrzésnél. És igen, ilyenkor elgondolkodtató, hogy a nagyon laza olasz reptéren miért engednek meg sok mindent és őket miért nem cseszteti a hatóság emiatt. Bár nem teszem hozzá volt már táskában felejtett csavarhúzó ami Budapesten átmenet, olasz reptéren visszafelé kukába került.

Szóval ne a magyar reptérre haragudj, pláne ne arra a szerencsétlen magyar munkásra, aki csak próbálja jól végezni a munkáját, hanem a hülye szabályokra elsősorban.

2013. dec. 9. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!