Mit lehet felvinni a gépre a kézipoggyászban?
Mikor megláttam kérdést gondoltam oltom egy kicsit a kérdezőt, megérdemli az ilyen...
Erre meg kiderül 4 en megelőztek!! :(
Az is baj, hogy ezt naponta megkérdezik, még ha kamu kérdés, akkor se lehet trollkodni, mert már az is unalmas, de legnagyobb baj, hogy még mindig van aki komolyan válaszol és nem sajnálja az életéből azt a pár percet, amíg leírja a kérdezőnek, ami már 1000 szer le volt írva!
Én megértem a kérdezőt. Nyilván nem tud csak magyarul és azt hiszi, hogy a Finnairre valami különleges szabályok vonatkoznak...
Úgyhogy segítek neki: Finnairnél pont ugyanazokat viheted, mint a Wizzairnél és az összes többi Európán belüli járaton. És itt jön a csavar: a wizzair oldalán megtalálod MAGYARUL is mit nem lehet. Ami nem tilos azt szabad. Hajrá! Menni fog így már szerintem és ne törődj a sok ellendrukkerrel! :))
Ha valami tényleg komoly kérdésed van ezek után akkor azt tedd fel és megválaszoljuk. Csak azért tök érthető a kiakadás ha napi szinten teszitek fel ugyanazokat a bugyuta kérdéseket. Tényleg ott a kereső úgyhogy semmi, de semmi mentséged nincs!
Ennek ellenére most is segítettem, mert túl jószívű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!