Berta Kornélia kérdése:
Mekkora az esélye, hogy stewardess lehetek?
Figyelt kérdés
Most 10.-es vagyok egy pénzügyi iskolában ahol már most elég sok tapasztalatot szereztem, és 10. félévtől átmegyek egy egészségügyi iskolába ahol majd ugyanúgy tapasztalatokat szerzek ez egészségügyi ellátással kapcsolatban, és ott is érettségizek majd le. Angol nyelvet tanulok, abból is szeretnék majd érettségizni, de önszorgalomból franciát is tanulok. S ha ezek után elmegyek nyelvtanfolyamra francia, spanyol vagy olasz nyelvből, vagy akár mindből, akkor mekkora az esélye, hogy felvesznek stewardessnek a jövőben?!2013. nov. 24. 16:29
11/11 anonim válasza:
Én a múltkor Germanwings-el utaztam, és ott nem csak vékony nők voltak. Persze nem kövérek, de úgy a kettő között is. Az meg hogy szépek, hát, relatív. Inkább úgy mondom, nem voltak csúnyák.
Biztos angol nyelvtudás mindenképp fontos, plusz még általában német vagy francia. És az érettségi. Ennél magasabb végzettséget nem kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!