Hova üljek a repülőn?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 14:24
3/9 anonim válasza:
Hogyhogy hova? Ha nézelődni akarsz, akkor az ablak mellé, a szárny elé. Amúgy kb.mindegy.
Illetve én mindig a folyosó mellé szoktam, hogy ha pisilni kell, ne kelljen átmászni máson :D
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem :) Folyosóhoz közel , előre,hátra,középre. Ablak mellé szeretnék mindenképp :) Még nincs meg a helyünk :)
2013. okt. 26. 15:02
5/9 anonim válasza:
Akkor ablak mellé csak ne szárnyhoz.
6/9 anonim válasza:
Inkább a szárny elé, ha ott nincs hely, akkor a gép végébe, bár ott kicsit szűkebb a hely.
7/9 rozsomákember válasza:
A seatguru.com a barátod:)
8/9 anonim válasza:
én mindig a szárny mögé ülök 3-6 sorral, ablak mellé :) biztonságosabbnak érzem mint előle. lehet hülyeség de így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!