Hová üljek a repülőn?
Figyelt kérdés
Nemsokára repülővel megyünk nyaralni és nagyon félek tőle.Tériszonyom van,de mással nem tudunk menni sajna.Hol biztonságosabb és hol érezhetem magam biztonságban?2010. júl. 1. 15:32
1/6 anonim válasza:
Csodálom hogy egyáltalán fel mersz ülni rá,ha tériszonyod van.Nekem hatványozottan van,én csak altatásban tudnék repülni:)Ablak mellé ne ülj,hogy ne láss ki.
2/6 Aggressive válasza:
Ha leszel olyan "szerencsétlen" és az ablak mellé kerülsz akkor egyszerűen lehúzod a műanyag sötétítőt vagy mi az, és nem fogsz kilátni :)
3/6 anonim válasza:
Vagy ha ablak mellé kerülsz, akkor mivel látom nem egyedül utazol megkéred a társad, hogy cseréljetek helyet.
De a check-in-nél lehet mondani, hogy hová akarsz ülni.
4/6 anonim válasza:
Nekem is tériszonyom van, de furcsamód repülőn csak ritkán jön ki. 10 repülésből 2-3 alkalommal.
5/6 anonim válasza:
Szerintem cserélj az egyik társaddal helyet:)
Vagy pedi ahogy írták,húzd le a műanyagfüggönyt..:P
Amúgy örülj h. repülhetsz..én is szívesen mennék veled:P
6/6 anonim válasza:
Repülőn kevés embernek jön elő a tériszonya...
Szopogass cukorkát, vagy rágózz, vagy a legjobb megoldás, mint ahogy nagyon sokan írják előttem :D Húzd le a függönyt, cserélj helyet. :D Amúgy ha a szárny fölé kapsz helyet, ott a szárnyat látod, és nem a földet, talán ott jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!