Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová üljek a repülőn?

Hová üljek a repülőn?

Figyelt kérdés
Nemsokára repülővel megyünk nyaralni és nagyon félek tőle.Tériszonyom van,de mással nem tudunk menni sajna.Hol biztonságosabb és hol érezhetem magam biztonságban?
2010. júl. 1. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csodálom hogy egyáltalán fel mersz ülni rá,ha tériszonyod van.Nekem hatványozottan van,én csak altatásban tudnék repülni:)Ablak mellé ne ülj,hogy ne láss ki.
2010. júl. 1. 15:38
 2/6 Aggressive válasza:
Ha leszel olyan "szerencsétlen" és az ablak mellé kerülsz akkor egyszerűen lehúzod a műanyag sötétítőt vagy mi az, és nem fogsz kilátni :)
2010. júl. 1. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy ha ablak mellé kerülsz, akkor mivel látom nem egyedül utazol megkéred a társad, hogy cseréljetek helyet.

De a check-in-nél lehet mondani, hogy hová akarsz ülni.

2010. júl. 1. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tériszonyom van, de furcsamód repülőn csak ritkán jön ki. 10 repülésből 2-3 alkalommal.
2010. júl. 2. 02:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem cserélj az egyik társaddal helyet:)

Vagy pedi ahogy írták,húzd le a műanyagfüggönyt..:P

Amúgy örülj h. repülhetsz..én is szívesen mennék veled:P

2010. júl. 3. 14:04
 6/6 anonim válasza:

Repülőn kevés embernek jön elő a tériszonya...

Szopogass cukorkát, vagy rágózz, vagy a legjobb megoldás, mint ahogy nagyon sokan írják előttem :D Húzd le a függönyt, cserélj helyet. :D Amúgy ha a szárny fölé kapsz helyet, ott a szárnyat látod, és nem a földet, talán ott jobb.

2011. máj. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!