Utastérben szállított cica kivehető a hordozóból a repülés alatt?
Figyelt kérdés
Tehát nem poggyászként adnánk fel, hanem felvinnénk magunkkal a cicát az utastérbe, hogy nyugodtabb legyen ő is meg én is. Kérdés, hogyha esetleg nyávog, akkor kivehetem megsimogatni?2013. okt. 11. 14:20
1/4 anonim válasza:
Ha csak kicsit nyávog, akkor inkább ne vedd ki.
Ha nagyon, akkor kiveheted, de csak ha az övek becsatolását jelző tabló nem világít.
2/4 anonim válasza:
Azt azért ugye tudod, hogy az állat szállítás nem olyan egyszerű mint a vonaton? Sok légitársaságnál abszolút nem lehet, de ahol lehet ott is drága jellemzően. Ráadásul a macskának meg egy szenvedés lesz az egész. Nem értem miért értelme ennek kitenni szegényt. :-(
3/4 A kérdező kommentje:
A férjem norvég, és megyünk a családját meglátogatni 3 hétre. 3 hétig nem hagynám egyedül itthon a cicát, ez arra nagyon hosszú idő. Kocsival leghamarabb 3 nap alatt érnénk fel, azt még kevésbé bírna a cicus, vonat pedig nem megy fel oda. A norvég légitársaságnál egyébként utánakérdeztünk, és 100kr (4.000 Ft) a kisállat szállítása az utastérben, tehát nem is drága.
Nagyon bátor macska, de azért biztos hogy ijedt lenne és ezért simogatnám meg beszélnék hozzá, hogy megnyugodjon. Szerintem jobb ez, minthogy 3 hétig egyedül legyen az üres lakásban.
2013. okt. 11. 14:54
4/4 anonim válasza:
Kivenni szerintem nem engedik, de ha épp nem jár arra a stewardess, akkor ha kinyitod az ajtót és benyúlsz simogatni, azt nem látják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!