Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » érdekelne hogy mit szabad...

Vanez24 kérdése:

érdekelne hogy mit szabad felvinni a repülö gépre itt godnolok nö dolgokra sminkek ilyenek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ami szurást okozhat, vagy vághat, vagy folyékony vagy gél állapotú azt semmit nem szabad felvinni.

Itt ugye a kérdés a reptéi átvizsgálás mennyire alapos, és mennyire szól ezekért.

Elvileg a folyékony dolgokból 1 deciig lehet flvinni, így kis krém, vagy körömlakk mehet. Gyakorlatilag meg az átvizsgálókon múlik, hogy akár nagyobb mennyiségben is engedik-e.

2013. okt. 10. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Szúró vágó dolgok nem.

Folyadékot alapvetően nem vihetsz, kivéve max 10x100ml. Az edény mérete számít, 120ml fogkrem akkor is kuka ha csak félig van!! Szóval pl vihetsz 10 körömlakkot, az nem szokott ennél nagyobb lenni.

Minden folyadék ami folyik vagy kenhető. Krém, gél, minden ilyesmi.

Kérlek ezek után ne kérdezd meg minden apró kacatra külön külön, hogy ez vihető vagy sem. Ha nem vagy benne biztos akkor inkább ne vidd vagy pakold a feladott poggyászodba. Oda rakhatsz szinte bármit!

2013. okt. 10. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
nos hát köszönöm a válaszokat...de az elöttem szolo ne szoljon már bele hogy én hányszor kérdezek rá és hogy mit kérdezek nyilvan azért kérdezem meg mert nem szeretnek meg vállni bizonyos dolgoktol amit vinni szeretnék magammal.és ahogy irtam csak kézi poggyaszt viszek és már voltam repülön de kézi poggyaszt még nem vittem kedves oktato!!!
2013. okt. 10. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A másodiknak igaza van, teljesen felesleges rákérdezni minden apró dologra. Főleg, hogy hivatalos oldalakon minden le van írva pontosan. [link]

vagy a légitársaság honlapján.

2013. okt. 10. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Fordítva ülsz a lovon vedd már észre. Te kérsz valamit, én, mi jófejségből segítünk. Szóval ez a stílus nagyon nem idevaló "kedves" kérdező!!!
2013. okt. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!