Aki utazott már a wizzair-nél, kérhetek segítséget? Poggyásszal kapcsolatos kérdés!
Megvettem a repülőjegyet magamnak és nagyméretű kézipoggyászra váltottam ki a jegyet, de azt írják a honlapon, hogy elvileg át lehet váltani feladott poggyászra a két ár különbözetéért:
"A Wizz Air új nagyméretű kézipoggyász átváltási lehetőségével most poggyászméretét a nagyméretű kézipoggyász megvásárlását követően is megnövelheti. Ha nem tudja biztosan, hogy milyen méretű poggyászra lesz szüksége következő utazásához, járatfoglaláskor vásároljon nagyméretű kézipoggyászt, és amennyiben több helyre van szüksége, a járat indulása előtt akár három órával is átválthat feladott poggyászra. Ez a lehetőség a nagyméretű kézipoggyász és a feladott poggyász közötti árkülönbözetért áll rendelkezésre"
Ezt hol tudnám megváltoztatni, hogy a nagyméretű poggyászt átváltsák nekem feladott poggyászra? Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!