Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kempingezéssel kapcsolatos...

Kempingezéssel kapcsolatos kérdésekben tudsz segíteni?

Figyelt kérdés

(Siófokra megyünk.)

-Kell előre foglalni sátorhelyet? Ha igen, mennyire előre?

-Mennyire gyakori a lopás? Az értékeket illetve a bőröndöt hol/hogy érdemes tárolni?

-Áramot csak az autós parcellákhoz adnak, ami drágább. Sehol nem tudunk konnektorhoz jutni? Vagy megoldható azért?

Megköszönném a segítséget!

2013. máj. 30. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ugyan nem Siófokra járok,ha nem letebb a Balaton parton 6 éve ugyan arra helyre.

Sátorhelyet szerintem sehol nem kell elöre foglalni hiszen ugy is van hely.Fizetni mindig utolag kell.Nah igen az áram .Az sajnos mindenhol ugy van hogy ha kéred horibilis ireálisan sokat kérnek érte!! Probáld ugy megoldani ,hogy a sátrat olyan melé álitsd fel akinek van áram és beszéld meg vele adjon ő neked és felezétek meg!Vigyázz,mert szerintem ellenörzik de a vezetéket el lehet ugy rejteni....

Lopás az szerintem mindenhol van itt is fordult már elő ahova mi járunk,de álltalában vannak érték megörzők más nem a recepcion.Ha az Aranypart Kempingröl esik szó akkor a neten jelzi is hogy van széf.

Amugy börönd ruha mindig ott hagyom a sátorba.De álltalában ilyen helyen ki alakul olyan kapcsolat a szomszéd sátrassal hogy figyeltek egymás holmiára.

2013. máj. 30. 22:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hasznos volt a válaszod! :)
2013. máj. 30. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi tavaly Zamárdiban kempingeztünk, foglalás nélkül is nagyon f*sza helyet kaptunk, pedig aug. 20 körül voltunk. Nagyon féltem, hogy eltűnik valami, mert elég érdekes alakokat kaptunk szomszédnak, de nem volt semmi probléma végül.. azon kívül, hogy alig tudtunk pihenni esténként, annyira buliztak a németek. :D Áramot nem tudom hogy szokás, autóval voltunk.
2013. jún. 1. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nah igen Zamárdi kempingröl jót halottam én is
2013. jún. 1. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! :)
2013. jún. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!