Kempingezéssel kapcsolatos kérdésekben tudsz segíteni?
(Siófokra megyünk.)
-Kell előre foglalni sátorhelyet? Ha igen, mennyire előre?
-Mennyire gyakori a lopás? Az értékeket illetve a bőröndöt hol/hogy érdemes tárolni?
-Áramot csak az autós parcellákhoz adnak, ami drágább. Sehol nem tudunk konnektorhoz jutni? Vagy megoldható azért?
Megköszönném a segítséget!
Szia
Ugyan nem Siófokra járok,ha nem letebb a Balaton parton 6 éve ugyan arra helyre.
Sátorhelyet szerintem sehol nem kell elöre foglalni hiszen ugy is van hely.Fizetni mindig utolag kell.Nah igen az áram .Az sajnos mindenhol ugy van hogy ha kéred horibilis ireálisan sokat kérnek érte!! Probáld ugy megoldani ,hogy a sátrat olyan melé álitsd fel akinek van áram és beszéld meg vele adjon ő neked és felezétek meg!Vigyázz,mert szerintem ellenörzik de a vezetéket el lehet ugy rejteni....
Lopás az szerintem mindenhol van itt is fordult már elő ahova mi járunk,de álltalában vannak érték megörzők más nem a recepcion.Ha az Aranypart Kempingröl esik szó akkor a neten jelzi is hogy van széf.
Amugy börönd ruha mindig ott hagyom a sátorba.De álltalában ilyen helyen ki alakul olyan kapcsolat a szomszéd sátrassal hogy figyeltek egymás holmiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!