REPÜLŐJEGY ÁZSIÁBA! Elsősorban Bangkok illetve Malajzia: Kualalumpur cél érdekelne. Hogy és milyen módon tudnék eljutni oda, és persze hogy a legolcsóbban?
Válaszokat előre is köszönöm!
Amit én kinéztem egyenlőre így néz ki:
Budapest - Moszkva : 8000 Ft oda vissza: 16.000 FT
Moszkva - Bangkok: : 61,500 Ft oda vissza: 123.000 Ft
--------------------------------------
139.000 Oda vissza árnál nem tudom olcsóbban kihozni.
Malajziába pedig még drágább. Tud valaki jobbat ?
Válaszokat előre is köszönöm!
Jogos amit mondasz, egyenlőre a vízumos országok elég nehezek egyenlőre.
Rengeteg szuper lehetőség van vízumos országok nélkül is.
Amúgy épp Szófián gondolkodtam én is.
Köszönöm a válaszokat és segítségeket.
Na azért a Dubai-i átszállással vigyázni kell.
Én 3x mentem Emiratesel. az egy dolog hogy a társaság mindent elintéz. Viszont az már más tészta hogy a reptér valami eszméletlen hatalmas.
Az Európa felől érkező gépek sokszor késve érkeznek, így könnyen lekéshető a csatlakozás. Annak ellenére hogy az Emirates az egyik legutasbarátibb társaság. De azért 1,5 órára nem tartanak vissza egy gépet sem.
Átszállás mindig körülményes, legalábbis nálam mindig a ki a francba tették az induló gépet, szóval 1600 métert simán sétálni kell. De ha pl. 3. Terminálból indul gép, ugye "A380 terminál" akkor még többet kell sétálni.
1x lekéstem a csatlakozásomat, 5 órát kellett várni..de magán a reptéren el lehet ennyi időt tölteni nem kell oda hotel szoba. Helyette adtak utalványt amivel lehetett kajálni és egy várót használni (zuhanyzó)
Ha jól tudom Dubaiból napi több járat van Bangkokba és Kuala Lumpurba. Szóval érdemes bevállalni.
Emirates pedig ugye Bécsből naponta kétszer repül. Bécsig pár fillérből ki lehet vonatozni, de vannak reptéri buszok is bpről.
Na ez is igen hasznos volt.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!