Szerintetek szedjek be daedalon-t repülés előtt?
Még nem utaztam repülőn. De nem akarnék rosszul lenni...
Különösebben nem jellemző,hogy autóban vagy buszon rosszul leszek,hányni is nagyon ritkán hányok.
De valahogy nem akarnék ott fent berosszulni...
Tanácsok?
Én leszállásnál már többször éreztem rosszúl magam, úgyhogy én be szoktam venni rövid repülőútakon indulás előtt egy dedalont, hosszabb utakon pedig azelőtt kb. két órával, hogy megkezdenénk a leszállást.
Viszont én buszon is volt már, hogy rosszúl éreztem magam, főleg ha dombos volt a táj és a busz hátsó részén ültem.
Teljesen felesleges, ne gyógyszerezd be magad!
"Különösebben nem jellemző,hogy autóban vagy buszon rosszul leszek"
Ha még ott se vagy rosszul, akkor mi bajod lenne egy repülőn? kb. 40x ültem repülőn de egyszer se láttam még senkit hányni... ami persze nem jelenti, hogy még soha senkivel nem történt ilyen, de talán azt mégis, hogy nem valami jellemző az ilyesmi.
"Még nem utaztam repülőn. De nem akarnék rosszul lenni... "
Utazz repülőn és akkor meglátod. Másodszorra már tapasztaltabb leszel. Hányni biztosan nem fogsz, ha még kocsiban és buszon se szoktál...
Jó-jó, lebeszéltetek a gyógyszerről. :)))
Bátor leszek és nem fogok semmit beszedni!
Köszi mindenkinek a választ!!
Én Deadalonnal nem próbálkoznék, ha nem muszáj. Engem pl. úgy kiüt, hogy ha nem is alszom el tőle, de 3-4 óráig nagyon kómás vagyok, mint aki beketaminozta magát.
Amúgy tényleg, most hogy belegondolok, rengeteget repülök, de senkit nem láttam még hányni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!