Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Felvihetem a repülőre a...

Felvihetem a repülőre a kreatin monohidrátomat?

Figyelt kérdés
ugye ez egy fehér por, scitec-es dobozban és bontott. megengedik hogy felvigyem a repülőre? be kell mutatni előtte?

2013. aug. 12. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

> A kézibe nem.. Ott nem fogják engedni.

Ne legyetek már ilyen tudósok! Honnan a fenéből szedsz ilyen marhaságot??

2013. aug. 13. 05:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Külföldön is vannak üzletek, ahol be tudod szerezni szerintem. A mai világban már szinte csak egy bankkártya kell a zsebbe és indulhat az utazás. Bármit, bárhol megvehetsz amire szükséged van.
2013. aug. 13. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
egy jó tanács, zacsekba ne rakd és jelezd hogy van por alapú készítményed a csomagban. tavaly nyaraláson haverom vett valami bioteches sz*rságot mexikóba, és kiöntötte a dobozból zacskóba, ragasztószalaggal meg betekerte a végét a zacseknek. 4 órát ültünk a repülőtéren egy irodában, üvöltöttek a pofánkba amit nem értettünk mert mi nem beszéltünk spanyolul ők meg nem értették az angolt, hajigálták a zacsit, rólunk meg szakadt a víz, annyi eszük nem volt hogy kibontsák és megnyalják. a végén jött egy öltönyös faszi, aki beszélt angolul és eltudtuk neki magyarázni hogy mi a rák van a zacskóba, azt ott kellet hagyni és egy alapos lebaszás után mehettünk utunkra. megjegyzem a következő gép másnap délután ment, addig a reptéren csöveltünk. így utólag vicces a történet, de akkor nem volt az
2013. aug. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!