Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 évesen mehet kreatin?

16 évesen mehet kreatin?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok lassan 17. Az étrendem rendben van(hús+rizs,zab+fehérje stb..), használok vitami és ásványi anyagot(mega daily one plus+c-500+ca-mg). 1 éve edzek kisebb és kiseb kihagyás után(2-3 hét)újra szeretnék edzeni és kipróbálni a kreatint. A napi szinten való alkalmazásra gondoltam 5-10g kreatin/nap. 65kg vagyok jelenleg. A kúra szerű alkalmazást nem nagyon tolerálom, mert a gyors izomnövekedés a kúra után vissza esik. Sok helyen írják hogy 18 év alatt nem szabad kreatint használni, de a tömegnövelők is tartalmaznak kb napi egy adagot adagonként és azokat meg lehet használni 18 év alatt. Habár én nem értem ezt a korhatár dolgot hiszen minden fogyasztásra alkalmas táplálék. :D
2013. aug. 11. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Mehet így is, de kúraszerűen célszerűbb.
2013. aug. 11. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, és a kúra után rendes kaja mellett nem lesz nagy visszaesés?
2013. aug. 11. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz, mindig marad profitja, marad a fejlődésből. Egyébként ne számíts marha nagy izomnövekedésre, ez sem csodaszer.:)
2013. aug. 11. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Leírnád a pontos kúra menetét? Hány hét töltés és szinten tartás? Azt tudom hogy a testsúlyt el kell osztani hárommal és és kijön a töltés adagja/nap és azt 5grammos adagokra kell osztani egy napon belül. A szinten tartásnál elég ennek a fele g/nap. :D
2013. aug. 11. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze, tudom hogy nem egy csodaszer csak gondoltam kipróbálom. :)
2013. aug. 11. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
6 napig napi 0,3g x ttkg kreatin kell, utána ennek a fele. És igen, kb 5grammos adagokban. Szinten tartás mehet kb még egy hónapig a töltés után. Edzés után mehet a turmixba, más időpontban szénhidrátos kaja előtt menjen 15-20 perccel.
2013. aug. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!