Le kell vennem a kengurut?
A hètvègèn repulunk eloszor, a babàm 5 hònapos, nem viszek babakocsit, ùgy gondoltam hogy kengurùba rakom.Az ellenorzèsnèl le kell vennem?
Ha cumisuvegbe rakok gyumolcslèt az lehet tobb 100ml-nèl?
Nem kell levenni, de ha becsipogsz a vizsgalokapunal, akkor átvizsgálnak detektorral és akkor előfordul hogy le kell venni, mert úgy könnyebb nekik.
Csecsemőnel nincs korlátozás a folyadekfelvitelbe, vihetsz neki többet is, meg bebietelt is, nem kockaztathatjak meg, hogy a gépen kiszaradjon vagy éhezzen. Én meg pudingot is vittem másfél évesnek, azért sem mertek szólni.
Nem vonatkozik rá a folyadék szabály, így a józan ész keretein belül vihetsz folyadékot. Nyilván nem egy heti mennyiséget, de ami az út során kell s babának azt bőven.
Mondjuk ha magadnak is kell víz akkor üres üveget vihetsz bármennyit és bent a terminálban megtöltheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!