1/5 anonim válasza:
Még hány ilyen kérdés lesz? Az ára rengeteg dologtól függ. Mikor mész, főszezon-e vagy sem, mennyivel előre foglalsz, stb.
3/5 anonim válasza:
No és az sem mindegy, hogy honnan mész?
Mondjuk Európából nagyjából 60 és 250 ezer forint között, de volt már ennél olcsóbb is meg drágább is.
4/5 anonim válasza:
Egyetértésben az előző hozzászólókkal, sok mindentől függ a repülőjegy ára, de itt meg tudod nézni, hogy az előző pár nap keresési eredményei milyen New York repjegyárakat dobtak (amelyek rendszerint még most is érvényesek, tehát ennyiért foglalhatók): [link]
5/5 anonim válasza:
függ attól hogy hány átszálással mész, hol szállsz át, mennyi a repülő út ideje, mennyit kell várnod az átszálásokkal, mely légitársaság gépével utazol és hogy a repülő melyik repülőtéren landol (vannak olcsóbb és drágább repterek). Én Los Angeles-ből szoktam hazautazni 2 havonta anyámékhoz (most épp itthol vagyok), Rendszerint 1 átszálással utazom, British Airways, Alitalia, AirFrance vagy Lufthansa légitársaság gépeivel, ezek drága légitársaságok (375000- 650000 ft), de nem kell órákat várnom az átszálásokkal, rendkivül rövid idő alatt haza tudok utazni (max össz. 16-17 óra), megbízható és biztonságos gépekkel repülök. Egyszer utaztam haza "fapados" járattal ami 4 átszállás és 36 óra volt, soha többet nem csinálnám végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!