Lefoglaltunk egyhetes nyaralást, a repülőn derült ki hogy lejárt az útlevelem. Buktunk 1.5 millió forintot. Mit tehetünk?
20: Nem én voltam az, aki kamut említett, mert szerinte 1,5 millióból már a Holdra lehet menni, én is linkeltem neki olyan utat, ami két főre simán megvan annyi.
Közben kiderült hogy családról van szó, akkor meg pláne reális ez az ár még a közelebbi útért is.
Nem én vagyok akit győzködni kéne...
Amúgy meg kérdező, ha család, akkor miért nem mentek el a többiek nélküled? Kicsi gyerekek is voltak?
8: ''Ki az a hülye aki a távol keletre vagy dél amerikába egy hétre megy nyaralni? Amikor maga az út oda vissza 4 nap.''
1 napra is lehet menni, pénz kérdése, hülyének pedig ne nevezz olyan valakit akiről semmit sem tudsz.
A repülőre történő beszálláskor vették észre?
Az útlevél és ha szükséges vízum ellenőrzés már a check-in-nél megtörténik. Nem a repülőre történő beszállásnál.
Szóval nekem emiatt furcsa a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!