Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lefoglaltunk egyhetes nyaralás...

Takács Goblin kérdése:

Lefoglaltunk egyhetes nyaralást, a repülőn derült ki hogy lejárt az útlevelem. Buktunk 1.5 millió forintot. Mit tehetünk?

Figyelt kérdés
Előre ki lett fizetve egyhetes nyaralásunk, és a repülőbe való beszálláskor derült ki hogy lejárt az útlevelem... Így fordultunk is haza. Mit lehet ilyenkor tenni? Utazási irodában sem szóltak hogy lejárt, igaz az én dolgom lett volna ezt ellenőrizni, de már késő. Valahogy vissza tudjuk szerezni a pénzünk?

2013. júl. 28. 15:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10: Ez pl. egy 8 napos út:

[link]

Nézd meg az árakat, 2 főre simán kijön a 1,5 milla....

Nem mondom, hogy a kérdés nem kamu, lehet hogy ez az, de igenis van út ennyiért (hogy 1 hétre miért utazik valaki ennyit az az ő dolga) és olyanok is vannak, akik nem ellenőrzik az utazás előtt az útlevelüket. Szóval kamu vagy nem, a történet hihető...

2013. júl. 28. 21:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez nekem is elég hihetetlen. Most komolyan kifizettetek egy utazásra másfél millát és nem voltatok képesek az útlevél érvényességét ellenőrizni????? Ha igaz, akkor azt is csodálom (és igazából elismerésem valamilyen szinten a bátorságodért), hogy ki merted írni a kérdést, hogy nagyon hülye voltál, segítsetek... :)
2013. júl. 29. 01:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hát a kérdésem NEM kamu, jó lenne ha az lenne. 5 főre lett lefoglalva, említettem hogy all inklusive, Tunéziába... Minden évbe megyünk nyaralni de így még nem jártunk.
2013. júl. 29. 01:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem lett volna elég ha csak Te fordulsz vissza és a többiek mennek?
2013. júl. 29. 01:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Na ez a másik fele. Miért kellett mindenkinek itthon maradnia?
2013. júl. 29. 07:19
 16/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazad van. Lejárt útlevéllel le a gépről, család többi része utazzon el. Ha másfél milla volt a nyaralás, akkor biztos akadt volna még egy százas, hogy 24 órás felárral új útlevelet kérjen, majd egy akármilyen géppel a család után repüljön. Egy nap veszteség ugyan, de nem esett volna kútba az egész pénz. Így szerintem maximum méltányosságból talán az utazási iroda ha annyira ad a jó hírnevére, akkor TALÁN segít. De inkább nem.
2013. júl. 29. 08:57
 17/25 anonim ***** válasza:
5fő?? és mindnek le volt járva? Vagy miért nem fordult csak 1 haza??
2013. júl. 29. 10:19
 18/25 anonim ***** válasza:

Na gyerekek ! 1.5 millió forint Tunézia all inclusive. Mit kell az áron csodálkozni ? Milyen holdra ? Milyen dél amerika ? Ne akarjatok okosságokat mondani. Európán belűl is simán lehet ennyi. Ha egy család el akar menni amerikába az út 1.5 millia kezdve ott hogy átt kell szállni.

Kérdező! Egy lehetőséged van, addig vered az asztalt az utazási irodába amíg tudod !!!

2013. júl. 29. 23:38
 19/25 anonim ***** válasza:
18: A kérdésben még nem volt családról szó, 2 főben gondolkodtam, amikor írtam, hogy nem lehetetlen 1 hétre 1,5 milka az út.
2013. júl. 29. 23:43
 20/25 anonim ***** válasza:
19: persze, értem, de hidd el 2 főre is tudok neked olyan utat mutatni, ami 1.5 misi ! Sőt van repjegy ennyiért is, igaz az First Class, de szerintem nem kell messzire menni, Európán belül is lazán ennyit fizetni. (sajnos) Nem véletlen nem megyünk mi se ilyen helyekre, hát most a kérdező se ment :S
2013. júl. 30. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!