Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi alapján szabja meg az árat...

Mi alapján szabja meg az árat a wizzair? Szerintetek foglaljak most?

Figyelt kérdés
Augusztus 22.én az utolsó géppel szeretnék utazni, de szídom magam,h nem vettem meg a jegyet mikor 49 font volt, azután 89 font, most meg 109 :-/ de eddig ez az időpont volt a legolcsóbb, most pedig a legdrágább között van. Előző és következő hét ugyanezen a napon, ugyan ebben az időpontban mind olcsóbb. Egyszerűen nem értem,h mi alapján lett ez most a legdrágább? Hétfői Bank holiday miatt? Várják,h hátha leviszik még egyszer?
2013. júl. 23. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
hát ez változó, volt hogy lefoglaltam egy jó áron a jegyet, rá 1 hétre fele annyiba került, így azt a jegyet vettem meg amelyik olcsón volt, foglald le, max nem fizeted ki és akkor törlik a foglalást
2013. júl. 23. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy közeledik az indulás, úgy megy felfele az ár. De függ a telítettségtől is, valamint, hogy fő szezonba indulsz vagy sem. A lényeg, hogy legjobb hónapokkal az indulás előtt lefoglalni.
2013. júl. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!