Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb légitársaság? Travel Service vagy a Wizz Air?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tud 50 kilós poggyász feladni. 32 a maximum, mint megbeszéltük már szerintem. Ha képben vagy, akkor úgyis tudod, minek magyarázzam neked. Aki pedig hülye, nem néz utána, arra mit lehet mondani?

De most tényleg? Mégis mit gondol aki nem néz utána mennyi lehet a max? Hogy bármennyi?? Odavihet 100kilósat is? Tényleg nem értem hogy merül fel bárkiben is, hogy semmi limit nincs. Ha pedig felmerül, akkor azért csak utána kéne nézni, nem? Valószínű utazási iroda is meg tudja ezt mondani akinél a jegyet veszik... és mint írtam, tuti, hogy valami apróbetűsben vagy nem is annyira apróbetűsben aláírták, elfogadták.

2013. júl. 23. 02:40
 12/12 anonim ***** válasza:

repszerelő ismerőseim szerint a Traval Service gépei még éppen a nem életveszélyes műszaki állapotban vannak

mondjuk én utaztam velük 4szer, nem volt gond (bár egyik úton amivel jöttünk gép, annak a bal motorja utolsókat rúgta, első pár ezer méteren látványosan szenvedett), kaja se volt borzalmas, rövid távra oké

2016. febr. 23. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!