Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Budapest-Velence között...

Budapest-Velence között mennyi a repülőjegy?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 09:24
 1/8 anonim válasza:
Beírod google-ba: Budapest-Velence repűlőjegy ár. Ki fog dobni egy csomó oldalt. Ahány légitársaság annyi ár.
2013. júl. 19. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Na meg ahány időpont annyiféle az ár! Nem, nincs erre semmi konkrét összeg. A repjegyek már csak ilyenek. Repültem már Londonba 2500 Ft-ért, Milánóba is 100Ft-ért és Rómában is 80Ft-ért meg még pár másik helyre extra olcsó áron, de mindegyik helyre láttam már 60-100ezer forintos egy irányú jegyárakat is!! Dátum függő. Attól a dátumtól is függ, hogy mikor utazol, illetve attól is, hogy mikor veszed, van-e épp valami leárazás, akció olyankor. És persze légitársaság függő, bár Velencébe azért nem járnak túl sokan, közvetlen járat talán csak a Ryanair van, vagy nem tudom...
2013. júl. 19. 17:00
 3/8 anonim válasza:
hogy repültél 100 ft ért?
2013. júl. 21. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés hogy hogy repült 100 Ft-ért hanem hogy hogy repült 80 Ft-ért
2013. júl. 21. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azt hittem az a kérdés, hogy Velencébe mennyi. :)

Csak szemléltetésnek írtam, mert tapasztalatból tudom, hogy aki teljesen járatlan a témában az úgy képzeli, mintha csak a "mennyi a vonatjegy Budapestről Debrecenbe?" kérdést tette volna fel, csak a célállomás és a jármű más. Legalábbis a kérdésből nagyon ez jött le. Pedig el kell fogadni, hogy egyik nap ezer, másik nap 20-30 ezer ugyanoda a jegy.

A kérdésetekre csak egy példa a rengeteg közül:

[link]

Ez pl. épp 129 volt, de volt rengeteg 99 és 599Ft-os is és még 49 Ft-os is meg sok egyéb.

2013. júl. 21. 23:56
 6/8 anonim válasza:
Sok
2013. júl. 22. 12:56
 7/8 anonim válasza:
Lufthansával turista osztályon 40436 (oda-vissza)
2013. júl. 23. 08:13
 8/8 anonim válasza:

Bocsánat, rosszul írtam, csak egy út kerül 40436.-Ft-ba és a visszaút is ugyanannyi. De ez csak akkor ilyen drága, ha pl. most péntekre veszed meg és vasárnap jössz is vissza. Minél távolabbi időpontot jelölsz meg, annál olcsóbb.

Ha pl. október 10-én mész, akkor már csak 24680.-Ft egy út.

2013. júl. 23. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!