Ryanair névátirás hogyan? London Stansted-Budapest vettem jegyet férjemnek aug.1-re. Online becsekkolás még nem volt. Ilyenkor irják rá a nevet a jegyre vagy már akkor amikor kifizettem? Mert lehet névátirást szeretnénk az én nevemre.
Teljesen mindegy ki fizet a jegy azé akinek a nevét megadtátok vásárláskor. Nem is tudom, hogy lehet online becsekkolni és átírni a nevet (valószínűleg nem).
Szóval azt lenne jó tudni, hogy foglaláskor az adatok megadásánál a te vagy a férjed neve szerepel.
Nem igazán értem a kérdést.
Szóval vettél már jegyet a te nevedre, de átakarod íratni a férjed nevére??
Akkor addig amíg nincs a férjed nevére átíratva addig nem tudod be csekkolni.
Egyébként mi pont a múlt héten jártunk úgy a London Stansted reptéren, hogy lekéstük a Budapesti gépet, és át kellett íratni másnapra a jegyeket. Ott helyben kellett átíratni, és mivel online lehetőséget nem adták meg, így fejenként 110 fontba került a jegy ára.. Ugyanis ha a reptéren csekkolsz be akkor 70 fontot is lenyúlnak tőled..
Érdemes lenne felhívni a repteret és megkérdezni mit hogyan csinálj, mert sokszor többe kerül maga az átírás mintha új jegyet vennél..
JA és figyeljetek arra, hogy a London Stansted reptér elég szemét.. Legygetek kint már 2 órával még akkor is ha online csekkoltatok és a szabályzat szerint nem kell csak 40 perccel korábban kint lenni. Minket piszkosul megszívattak, jelenleg panasszal éltünk, és úgy néz ki nekünk lett igazunk..
"Érdemes lenne felhívni a repteret és megkérdezni mit hogyan csinálj"
Repteret? Mi közük hozzá?
A névátírást szándékosan tartják magas áron a cégek, hogy ne érje meg üzérkedni a jegyekkel. Emlékeim szerint a Ryanair 110 eurót vagy fontot kér minden átírásért, magyarán alig fogsz jobban járni, mint egy másik jeggyel (jelenleg STN - BUD 132GBP)
Egyébként a Ryanair oldalán mindent megtalálsz az általános légifuvarozási feltételek alatt.
"Névváltoztatásra a járat menetrend szerinti indulása előtt legfeljebb 4 órával online (kivéve, ha már online bejelentkezett*) vagy a Ryanair reservation centrefoglalási központján keresztül (a nyitvatartási idő függvényében) van lehetőség."
"A névátírást szándékosan tartják magas áron a cégek, hogy ne érje meg üzérkedni a jegyekkel."
Így van és jól is van ez így. Máskülönben esély nem lenne száz forintos jegyekre lecsapni, mert tuti lenne egy csomó jegyüzér aki rögtön felvásárolja mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!