Milyen a be"csekkolás"? Hogy zajlik?
Nem tudom hogy érted h kötekedősek... Ha van rajtad fém, pl övcsat, azt le kell venni arra az időre ameddig átsétálsz a kapun.
Egyébként amikor megérkezel a reptérre, meg kell keresned azt a pultot, ahova a te géped van kiírva, itt ellenőrzik a papírjaidat, lemérik a csomagodat. Innen kell átmenned az ellenőrzésre, ahol átvilágítják a kézipoggyászt és neked is át kell sétálnod a kapun. Telefont, aprópénzt, minden fém tárgyat ki kell pakolnod a zsebedből, de rögtön vissza is adják.
Ha ezen túl vagy, a váróban várod meg, ameddig felszállhatsz a repülőre, itt is ellenőrzik a papírokat. Vagy egy folyosón fogsz közvetlenül a gépbe szállni, vagy egy busz fog kivinni.
Értem, köszönöm.
Hát úgy értettem hogy ha pl. olyan ruhát viselek amin fém van akkorazt tolerálják-e, vagy nem nagyon örülnek neki.
"Hát úgy értettem hogy ha pl. olyan ruhát viselek amin fém van akkorazt tolerálják-e, vagy nem nagyon örülnek neki."
Tök mindegy milyen ruha, ékszer van rajtad! Ellenőrzés előtt mindent kipakolsz, leveszel, ami olyan, majd átmész a kapun, ezután visszakapod a cuccaid. Ennyi. Nem kell ezt túl gondolni.
Ha pl a ruhára van rávarrva valami fém, akkor azt nyilván nem kell levenned mindenki előtt, hanem a kézi ellenőrzővel (nem tudom mi a neve) ellenőrzik, hogy az csipogott-e be.
Nekem pl a köldökpiercingem csipogott, azt se vetették ki, csak odatartották azt a kézi bigyót.
A biztonsági ellenőrzés így zajlik:
http://www.youtube.com/watch?v=CEdHJi8DAxc
(link: a repülőtér tájékoztató videója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!