Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha repülőre felszállás előtt...

Ha repülőre felszállás előtt besípolók a fémellenörzőkapunál a hajcsatom miatt akkor azt kivetetik velem?

Figyelt kérdés

#repülés #utazás #csat #fémellenörző
2013. júl. 4. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. júl. 4. 15:35
 2/5 anonim válasza:
Előtte tedd ki a táskádba vagy a dobozba amit adnak és akkor be se sípol.
2013. júl. 4. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Kivetetik. Nekem a merevítős melltartóm szokott besípolni, akkor csak átvizsgálnak a kézikeresővel, meg megtapicskolnak (sajnos nő, bár ahogy az ottani pasikat elnéztem, nem is baj...)
2013. júl. 4. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
kivetethetik, de aztán kiteszed oldalra, átmész mégegyszer, és úgy nem sípol be akkor nincs baj :)
2013. júl. 4. 21:21
 5/5 anonim válasza:
nem vetetik ki. en levettem a gyuruimet mert a csaj azt mondta ne aggodjak tobbi nem sipol be...erre besipolt a masik karkotom miatt meg a nyaklancom miatt a kapu.csak odajott valaki, atnezett, attapogatott majd tovabb engedett:)
2013. aug. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!