Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen időben halasztják el a...

Milyen időben halasztják el a sétarepülést?

Figyelt kérdés
Sétarepülést foglaltam le. Egy 4 személyes kis repülőről van szó. A foglalás napjára változóan felhős időt mondanak elszórtan záporokkal (kb 2 mm), és 20 fokot. Ilyen időben meg lesz tartva a repülés szerintetek?

2013. máj. 27. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen időben azért még bőven lehet repülni. De a végső döntés mindig a pilótáé úgyis.

(Amúgy nem tudom hol és mennyiért foglaltad, de az ilyesmit meg lehet úszni repülőgép bérleti árban is - te fizeted a gép költséget, pilóta meg ingyen dolgozik, mert örül, hogy levegőben lehet ingyen.)

2013. máj. 27. 16:18
 2/3 anonim válasza:

viharos szél, tornádó, villámlás, szakadó eső (orrodig sem látsz) hatalmas jég eső, fagy alatti hőmérséklet.

Ezekben az esetekben halasztják el a felszállást!

2013. máj. 27. 20:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) megnyugodtam, hogy nem kell elhalasztani a holnapi meglepetés programot:) 1. válaszoló: a lakóhelyemhez legközelebbi lehetőséget választottam, maga a repülés 30.000 Ft erre még jön 4000 Ft a reptérnek. Nem is hallottam ilyenről, amit most írtál:O
2013. máj. 28. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!