Reptéren elsőbbségi beszállás. Hogy működik?
Figyelt kérdés
Ha kérek elsőbbségi beszállást akkor ez fizikailag, hogy működik? Szólítanak beszállásnál vagy külön részre kell menni? Megéri? Ha mindenki igényli az adott járaton ( vagy sokan ) akkor mi a sorrend? :) Ryanair vagy Wizzair. Köszönöm a segítséget!2012. nov. 8. 10:08
11/13 anonim válasza:
A sorbanállásnál még jól jön, kevesebbet kell álldogálni a hideg sörsátorban! :)
12/13 anonim válasza:
Jegyfoglalásnál kiválasztod az elsőbbségi beszállás extra szolgáltatást, 2-3 ezer körül van a wizznél.
Elsőbbségiseket hívják először a buszhoz, illetve nekik egy elkerített rész van a busz elejében és először nekik nyitják ki repülőgépre beszállásnál a buszajtót, a gépen már nincs külön helyük, annyi, hogy ők szállnak fel először.
Ez az ELMÉLET!!! Gyakorlatban rengetegszer tapasztaltam, hogy terminálról kilépve még ők az elsők, buszból viszont csak a többi emberrel együtt szállhattak ki. Így lényegében nkik kellett legtöbbet várni a buszon.
13/13 anonim válasza:
Én szerencsére mindig a sor elején állok, ezért nincs szükségem priorityre, mert egyébként nem nagyon bírom az embereket. A sor elején, úgy értem, hogy kb. az első öt ember között, ez meg azért van, mert korán szoktam kiérni a repülőtérre, helyem meg mindig foglalt van, mindig belülre foglalok, mert nem szeretem, ha a mászkálósok állandóan járkálnak, és nem hagynak aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!