Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Reptéren elsőbbségi beszállás....

Reptéren elsőbbségi beszállás. Hogy működik?

Figyelt kérdés
Ha kérek elsőbbségi beszállást akkor ez fizikailag, hogy működik? Szólítanak beszállásnál vagy külön részre kell menni? Megéri? Ha mindenki igényli az adott járaton ( vagy sokan ) akkor mi a sorrend? :) Ryanair vagy Wizzair. Köszönöm a segítséget!

2012. nov. 8. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A sorbanállásnál még jól jön, kevesebbet kell álldogálni a hideg sörsátorban! :)

[link]

2012. nov. 8. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Jegyfoglalásnál kiválasztod az elsőbbségi beszállás extra szolgáltatást, 2-3 ezer körül van a wizznél.

Elsőbbségiseket hívják először a buszhoz, illetve nekik egy elkerített rész van a busz elejében és először nekik nyitják ki repülőgépre beszállásnál a buszajtót, a gépen már nincs külön helyük, annyi, hogy ők szállnak fel először.

Ez az ELMÉLET!!! Gyakorlatban rengetegszer tapasztaltam, hogy terminálról kilépve még ők az elsők, buszból viszont csak a többi emberrel együtt szállhattak ki. Így lényegében nkik kellett legtöbbet várni a buszon.

2012. nov. 10. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Én szerencsére mindig a sor elején állok, ezért nincs szükségem priorityre, mert egyébként nem nagyon bírom az embereket. A sor elején, úgy értem, hogy kb. az első öt ember között, ez meg azért van, mert korán szoktam kiérni a repülőtérre, helyem meg mindig foglalt van, mindig belülre foglalok, mert nem szeretem, ha a mászkálósok állandóan járkálnak, és nem hagynak aludni.
2016. okt. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!