A repülőtéren hogy megy az átszállás?
Én is egyben vettem az átszállásos jegyeimet. A csomagra nem lesz gondod, azt automatikusan átpakolják (a poggyászokra más jel kerül, és azt hiszem elkülönítve rakják őket, mert van ahol az első gép után 3-4 felé szállnak át az utasok, ezért van néha keveredés).
Amikor leszáll a gép kiszállsz, én nézed a táblákat. Ki van írva merre kell menni azoknak, akik átszállnak, és ott már csak a gépbe beszállás előtt van csekkolás, de secu meg ilyesmi még egyszer nincs. megkeresed a kapudat, és vársz. Nem tudom el lehet-e hagyni ilyenkor azt a helyiséget, de szerintem a kapuktól már nem tudsz kimenni. Nem is érdemes kimenni, bár engem idegesített egy kicsit, mert nem tudtam cigizni :S
Én is az első helyen kaptam meg a 2 beszállókártyát, de a biztonság kedvéért több nyomtatott jegyet is vittem magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!