Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vízum köteles országba kötelez...

Vízum köteles országba kötelező retur jegyet venni, bemutatni valamit hogy időben elhagyjuk az országot?

Figyelt kérdés
Egyirányút vettem odafelé. Visszafelé még nem vettem jegyet, mert nem tudom egyenlőre mennyi időre kapok vízumot és meddig maradnék. Arra gondolok, hogy ha tetszik a hely akkor hosszabbítanàm is kicsit és onnan venném meg majd hazafelé. (Ismerősnél lennék) És akár szárazföldről is elhagyhatnàm az országot, ha esetleg szeretnék egy kis körutazást. Odafelé átszállásos lenne az út, érhet bármilyen probléma átszállásnàl vagy a célországnàl amint megérkeztem, ha csak odafelé van jegyem? Lehet így csinálni?
ma 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És mégis melyik országról van szó? Nem mindegy.
ma 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg jó lenne tudni, hogy melyik országról van szó, mert ahány ország, annyi féle vízum szabályozás
ma 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg a legolcsobb kifele iranyulo buszjegyet. Bar tenyleg jo volna tudni az orszagot.
ma 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A vízmuok (típusuktól függöen) egy fix idöre szólnak. Tehát nem az a kérdés, hogy mennyi idöre kapod, hanem, hogy megkapod-e.
ma 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát az USA-ba pl. ez így EGYELŐRE rosszul kezdődik
ma 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!