Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi lenne a jó ár Szardníniára?

Mi lenne a jó ár Szardníniára?

Figyelt kérdés

kénztem ott szállást, de fogalmam nincs, kb mennyivel lehetne számolni repjegy tekintetében. Eddig összesen egyszer repültem, nem is rajongok érte, de nagyon szeretnék ide elmenni.

Tapasztaltabbaktól kérnék tanácsot, mikor érdemes jegyet venni, mennyi lenne már a jó ár? Most rákeresve 2 felnőtt 1 gyerek július végén kb 350e-re jönne ki a repjegy, de fogalmam nincs, hogy ez jó ár-e, lesz-e olcsóbb, stb

tegnapelőtt 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
//www.skyscanner.hu/transport/repuloutak/bud/cta/250711/250718/?adultsv2=2&cabinclass=economy&childrenv2=12&ref=home&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false
tegnapelőtt 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Várj még vele, általában hullámzik a jegyár.
tegnapelőtt 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Milánói átszállással 150 szóval reális ez az ár. Azt meg nem lehet tudni hogy megy-e lentebb. Főszezonban sokszor Európán belülre annyiba kerülnek a fapados repjegyek mint tengerentúlra.
tegnapelőtt 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon drága szerintem. Télen kb. 30 ezer is reális retúr, nyáron kétszer ennyi.
tegnapelőtt 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit az első linkelt Júliusra cakk-pakk 178e, és ez nyár!
tegnapelőtt 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!