Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy megy keresztül az ellenőr...

Hogy megy keresztül az ellenőrző kapun az, akinek pl implantátum foga van (beépítik az ínybe) vagy pl fém van csonttörés miatt a karjában?

Figyelt kérdés
Hogy mennek keresztül ők a kapun? Hiszen a testükben lévő fém miatt sipolni fog a kapu...
dec. 20. 05:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Százezerből egyszer sípol a kapu. Nekem az arcomban van platina (és fogimplantátumom is van), nem sípol be tőle a kapu.
dec. 20. 07:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van fogimplantom, nem sípol be. Az aranyláncomat és a gyűrűmet sem szoktam levenni, és az se sípol be.
dec. 20. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sípcsomtomban van fém. Egyszer besípoltam (de valószínűleg akkor sem amiatt, hanem mert szúrópróbaszerűen néha random besípol), akkor említettem a személyzetnek. Végignéztek kéziszkennerrel, ahogy egyébként is tennék ilyenkor, aztán továbbengedtek.
dec. 20. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Már nagyon érzékenyek ezek a gépek, át lehet menni anélkül, hogy besípolna. Harmadik világbéli országokban van az, hogy még mindig a régieket használják, bár ott se mindenhol, ott meg külön megmotoznak.
dec. 20. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak van csípőprotézise, nála már többször besípolt a kapu emiatt. Volt, hogy kiszedték a sorból emiatt, végignézték kézi szkennerrel őt is, aztán tovább engedték.

Mindenesetre ha repülővel utazunk valahová, viszünk magunkkal egy orvosi igazolást arról, hogy csípőprotézise van. (eddig még sosem kérték)

dec. 20. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a combomat szegelték, én sem szoktam besípolni. Mostanában sokat utazom anyukámmal, neki szintén a combjában van fém, nála sem volt még probléma ebből.
dec. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!