Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőtér: be fog csipogni...

Repülőtér: be fog csipogni fog miatt a csipogós kapu?

Figyelt kérdés

Elnézést, ennél specifikusabban nem igazán tudom megfogalmazni a kérdést. Nyolc foggyökerem van tiszta, orvosi titánból. Ez becsipog? Ha igen, akkor kell kétnyelvű orvosi igazolás? Azt háziorvos adhat, vagy el kell menni a fogorvosig, aki csinálta?

Valamint mi van a gombbal meg sliccel? Ez ilyen mellékes kérdés, de erre mindig kíváncsi voltam.

Nemsokára fogok először repülni életemben.

2016. nov. 7. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

"mi van a gombbal meg sliccel? "

Csak nem titánból van a tököd is??

2016. nov. 7. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem csipog be, sőt nekem még a szíjam csatja sem szokott így általában nem is szoktam levenni.
2016. nov. 7. 18:57
 3/11 A kérdező kommentje:
1. jó lenne:D de ezt csak hozzáfűztem, mert hát azok is fémből vannak.
2016. nov. 7. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
XDvagyis a gomb meg a slicc van fémből...
2016. nov. 7. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
És ha becsipogsz mi van ? Semmit nem jelent ha becsipogsz, folyamatosan csipognak be emberek, ott már tapasztalt emberek vannak, szerinted még nem láttak a gatyán gombot vagy fogtömést vagy mit ?
2016. nov. 7. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező: ugye te sosem repültél még...?
2016. nov. 7. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

A fogaidat helyben kitepik, a nadragodat meg le. Hiaba az igazolas.

Viccen kivul, szerinted te vagy az egyetlen aznap sliccel es nadraggal meg kezelt fogsorral?

2016. nov. 7. 20:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Körülbelül azt sem tudom, hogy néz ki egy repülőtér. Nem volt alkalmam még repülni.

xDde jó, mindenkit az extra kérdés kapott el.

2016. nov. 8. 04:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyik sem fog becsipogni.
2016. nov. 8. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez kapufüggő, van amelyik a fémgombra becsipog. Ilyenkor sincs gáz, félreállítanak és átvizsgálnak kézi fémdetektorral, esetleg testscanner.

Nem kell ettől annyira félni, naponta ezrek mennek át az ellenőrzésen, jellemzően fémet is tartalmazó ruházatban.

2016. nov. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!