Repülőtér: be fog csipogni fog miatt a csipogós kapu?
Elnézést, ennél specifikusabban nem igazán tudom megfogalmazni a kérdést. Nyolc foggyökerem van tiszta, orvosi titánból. Ez becsipog? Ha igen, akkor kell kétnyelvű orvosi igazolás? Azt háziorvos adhat, vagy el kell menni a fogorvosig, aki csinálta?
Valamint mi van a gombbal meg sliccel? Ez ilyen mellékes kérdés, de erre mindig kíváncsi voltam.
Nemsokára fogok először repülni életemben.
"mi van a gombbal meg sliccel? "
Csak nem titánból van a tököd is??
A fogaidat helyben kitepik, a nadragodat meg le. Hiaba az igazolas.
Viccen kivul, szerinted te vagy az egyetlen aznap sliccel es nadraggal meg kezelt fogsorral?
Körülbelül azt sem tudom, hogy néz ki egy repülőtér. Nem volt alkalmam még repülni.
xDde jó, mindenkit az extra kérdés kapott el.
Ez kapufüggő, van amelyik a fémgombra becsipog. Ilyenkor sincs gáz, félreállítanak és átvizsgálnak kézi fémdetektorral, esetleg testscanner.
Nem kell ettől annyira félni, naponta ezrek mennek át az ellenőrzésen, jellemzően fémet is tartalmazó ruházatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!