Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan tudom lemondani a...

Hogyan tudom lemondani a foglalásom az Esky nevű honlapról?

Figyelt kérdés

Le szeretném mondani a foglalásom az Esky nevű honlapról mivel már nem veszem igénybe a szolgáltatást. Három főre van repjegyem, és kötöttem “AllRisk” biztosítást, ami pont ez okból van, ha vissza szeretném mondani. De, sajnos nem találok ra sehol lehetőséget, hogy vissza mondjam, ha kitöltöm az űrlapot amivel állítólag vissza lehet mondani, azt adják válaszképp, “Ez az üzenet nem küldhető el”, írtam több e-mailt is, de semmi.

Köszönöm a válaszokat

nov. 27. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:

you can resign from your trip and get 90% of costs of the purchased ticket with no fear. The insurance will cover the costs in case of cancellation due to documented reason

Mit írtál a lemondás okának? A fenti szöveg szerint meghatározott okokból, lehet lemondani és azt is igazolni kell

nov. 27. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Különösebb indokot nem írtam, csak hogy nem szeretném igénybe venni a szolgáltatást mivel nem utazunk
nov. 27. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tételesen fel van sorolva, mi lehet a lemondás oka. A "nem utazunk" nem tartozik ezek közé.
nov. 27. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Tanulópénz.
nov. 27. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Istenem
nov. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!