Repülőn lehet zenét hallgatni fejhallgatón?
Figyelt kérdés
Most fogok életemben először repülni, azt tudom hogy fel-leszállásnál ki kell kapcsolni a telefonokat, de amikor fent van a gép a levegőben akkor lehet használni (legalábbis én így tudom). Mi a helyzet a bluetooth-os fejhallgatóval?nov. 3. 17:28
1/4 anonim válasza:
A telefont nem kell ki kapcsolni. Mert erre való a repülő mód a telefonokon! Egyszerüen repülő módba teszed a telefonodat! És amit repülő módban enged a telefonod azt használhatod.
2/4 anonim válasza:
Repülőgépüzemmódba rakod, majd utána ugyanúgy bekapcsolhatod a bluetooth-ot. Sőt, amelyik járatokon én repülök, sokszor el is mondják ezt, hogy a bluetooth-ot nyugodtan lehet használni, csak rakd előtte repülőgépüzemmódba.
Amúgy egyik repülésemnél sem mondták még, hogy ki kell kikapcsolni a telefont fel-leszállásnál, mindig csak annyit mondanak, hogy rakd repülőgépüzemmódba.
3/4 anonim válasza:
Lehet, viszont zenével úgy készülj hogy olyan alkalmazáson legyenek ami működik repülőgép üzemmód alatt is.
4/4 anonim válasza:
Lehet, de csak offline (tehát nem youtube-ról vagy spotify-ról), és arra készülj fel, hogy a légnyomás miatt kevesebb basszussal fogod hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!