Először repülök Angliába, egyedül, a kinti megérkezéskor milyen az útlevél ellenőrzés, tesznek fel kérdéseket?
Figyelt kérdés
okt. 29. 14:12
2/2 anonim válasza:
Attól, hogy autómata van amúgy akár tehetnek fel kérdést, nekem egyszer pirosban becsipogott valamiért és odaküldtek a púlthoz. Bár én itt élek, lehet a settled státusz miatt, vagy akár szúrópróba szerűen, vagy valamit rosszul csináltam, nem tudom. Megkérdezték honnan érkeztem meg, meddig voltam külföldön, milyen okból, hol lakom, meddig maradok, aztán nagyjából ennyi, simán továbbengedtek.
De mégegyszer, én Angliába vagyok bejelentve, túristákat nem hiszem, hogy ezzel zargatnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!