Érvek a feladott poggyász mellett és ellen?
Sziasztok, azzal kezdeném, hogy szoktam repülni, de bőröndöt sosem adtam még fel. Eddig mindig elfértem a kis kabinbőröndben, amit még fapadra is fel tudtam vinni elsőbbségit véve. Viszont most tervezek egy utat, amihez picit több cuccra lenne szükségem és felmerült, hogy kéne venni feladós poggyászt. Igazából soha nem is csináltam még ilyet, de gondolom, túl nagy ördöngösség nem lehet, csak eggyel többször kell sorbaállni a reptéren. Viszont mivel nem vagyok hozzászokva, biztos van egy csomó olyan szempont, ami nekem eszembe se jut ezzel kapcsolatban. Írjátok le, kérlek, hogy ti miért szoktatok vagy nem szoktatok feladni bőröndöt, mi lehet az előnye vagy a hátránya. Már a nyilvánvaló dolgokon kívül, hogy mondjuk a bőrönd hozzáadása többe kerül, időt igényel a feladása, elveszhet vagy megsérülhet.
Minden segítséget előre is köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!