Hogyan pakoljak egy repülőgépre?
Figyelt kérdés
Praktikákat és tippeket szeretnék kérni. Pl: ha nyakpárnába teszek fehérneműt az gond lesz? A repülő út több mint 9 óra lesz és legalább másfél hétre pakolnék össze egy hátizsákba.aug. 11. 21:49
1/16 anonim válasza:
Veszel ott pl? Még mindig olcsóbb mint a plusz poggyászt megvenni.
2/16 A kérdező kommentje:
Mit veszek?
aug. 11. 22:09
3/16 anonim válasza:
Fehérneműt pl. Minek ilyenekjel proliskodni hogy nyakpárnába tuszkolod ha a világ bármelyik pontjàn kapsz fillérekért.
4/16 anonim válasza:
De miért csak 1 hátizsákot viszel?
Ha 9 órás útra mész, az nem itt van, ergo a legtöbb helyen az 1 kézipoggyász mellé jár (ingyen) 1 bőrőnd is.
Mi pl Amerikába jöttünk, 1 kézipoggyász, 1 kisbőrönd, 1 nagy bőrönd van benne a repülőjegyben.
5/16 anonim válasza:
Hát ha másfél hétre egy hátizsáknyi cuccot viszel, akkor a szagok miatt én nem szívesen ülnék melletted a hazafelé úton.
6/16 A kérdező kommentje:
Hárman utazunk összesen és elég drága a jegy pláne ha viszünk bőröndöt is. Vásárolni se biztos ,hogy tudunk. Eléggé ki van centizve a dolog. Nyilván ha tehetnénk a könnyebb utat választjuk. A szagokkal pedig semmi probléma, mert létezik egy gép ami tud mosni és még a víz is tud folyni a magasból.
aug. 12. 12:00
7/16 A kérdező kommentje:
4, kanadába megyünk de a jegyünkbe nincs benne bőrönd ingyenesen. Vagy ezt nem tudom hol kellene feltüntetni vagy milyen jegyhez járna. Mi úgy tudtuk csak egy kézi poggyászt vihetünk magunkkal ingyenesen.
aug. 12. 12:04
8/16 anonim válasza:
"nem tudom hol kellene feltüntetni"
Amikor megvetted a jegyet miért nem tájékozódtál?
9/16 A kérdező kommentje:
Nem én vettem ez nem az én dolgom volt 😂. Nyilván aki sose utazott még így semmiről sincs fogalma akinek dolga lett volna neki se. Ezért kértem ötleteket de látom itt megint csak a vita megy.
aug. 12. 12:59
10/16 anonim válasza:
Hát sok sikert, ennyi tapasztalattal nekivágni Kanadának nagy bátorság 🙃
(Milyen társaságokkal repültök amúgy? Mert ha nem keveredett bele fapados, akkor tuti, hogy nem csak kézipoggyász van benne... Vagy ezt se tudja senki? 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!