Neni83 kérdése:
Hol parkoljak Ferihegyen,ha az érkezők elé be szeretnék menni a terminálba?
Figyelt kérdés
Hol logikusabb ,vagy hol megengedett?aug. 6. 20:07
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyit szánsz rá.
Arrivals pick-up - közvetlenül a terminál előtt (érkezési szinten) - 5000 Ft/óra
Prémium parkoló - közvetlenül a terminál előtt (indulási szinten) - 4500 Ft/óra
Terminál parkoló - 2 perc séta - 2000 Ft/óra
City break parkoló - 5 perc séta - 1600 Ft/óra
Vecsési tesco parkoló - 5-10 perc buszozás - 0 Ft/óra (a buszjegy 450 Ft)
3/7 anonim válasza:
Megállsz a benzinkútnál, és amikor összeszedték a csomagokat felhívnak. Így fel tudod szedni őket közvrtlenül a terminál előtt fizetés nélkül (5p ingyenes).
4/7 anonim válasza:
Mi ugy szoktuk csinalni, hogy a repter kozeli bevasarlokozpont parkoloban var ram a parom es amikor a csomagom felvettem szolok neki, hogy indulhat es akkor a bejarat elott be tudok szallni, mert a premium parkolo ki/be hajtas (max 5 perc) ingyenes
5/7 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, hogy várok a vecsési bevásárlóközpontban, felhívnak, 5 perc alatt ott vagyok. 5perc ingyenes a parkolóban
6/7 anonim válasza:
#3-5: Tök jó, csak a kérdező be szeretne menni a terminálba...
7/7 anonim válasza:
Ja, akkor attól függ, hogy utána akarnak-e sétálni a távolabb (olcsóbban) parkoló autóig, vagy a terminál előtt áll meg drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!