Tegnap éjfélkor szállt le a gépem Ferihegyen. Semmilyen covid ellenőrzés nem volt (Schengen területről érkeztem) Miért nincs semmilyen ellenőrzés?
Nem.
Elmeletileg Magyarorszagra vagy teszt kell vagy oltasi igazolas.
Sem a wizzair nem kerte az indulo repteren, sem a Ferihegyi leszallast kovetoen nem volt ellenorzes.
2 napja nálunk nézték érkezéskor. Persze csak villantani kellett a telefont, nyilván nem fogott fel belőle semmit a rendőr.
Induláskor azért nem, mert a foglalásból látják, hogy magyar állampolgár vagy, aki Magyarországra utazik, tehát nem utasíthatnak el. A külföldiektől ott is kérték.
#4-es hanykor erkeztel Budapestre?
Az en gepem ejfelkor szallt le
Állítólag sikeres volt a védekezés és Magyarország legyőzte a járványt. Én úgy hallom.
Gyakorlatilag pedig aki akarta az beoltatta magát, aki nem, az meg ha akar dögöljön meg, de több központi erőforrást nem fordít ennek a szarnak a kezelésére a kormány. Megunták, hogy másfél évig ezzel foglalkozott az egész magyar államigazgatás tulajdonképpen bármilyen kézzelfogható eredmény nelkül.
Vicc, egyébként, rengeteget utaztam a COVID alatt és amit Ferihegyen leműveltek az borzasztó volt! Amatőrizmus és nemtörődömség felsőfokon, össze-vissza csináltak, kértek mindig mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!