Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A retúr jegyek miért nem...

A retúr jegyek miért nem testreszabhatóak?

Figyelt kérdés

Nem nagyon lehet variálni őket. Pl Ha Budapestről elmennél Newyorkba akkor a visszautad is Newyorkbol lesz, esetleg az átszállás fog változni de azt nem tudod megcsinálni hogy visszafele Miamiból mész mert te oda lemennél autóval a nyaralás alatt. Neked vissza kell menned akkor is Newyorkba vagy veszel külön jegyet Miamiból ami plusz kiadás.

Pl én innen kintről eltudnék menni Londonba de onnan külön járattal kellene elmennem Budapestre ha Londont is meg akarom nézni de Budapesten tölteném a vakációm nagy részét. Különben csak kb 2 órám lenne az átszállásra a Londoni reptéren. Nem választhatom hogy 2 nap múlva folyatom az utat Budapestre és visszafele meg egyenesen jövök Budapestről egy 2 órás átszállással.

Megcsinálhatom hogy egyirányú jegyet veszek Londonba, egyirányú jegyet Londonból Budapestre és Budapestről haza is egyirányút de az 3 jegy lenne ami többe kerül mint 3 returjegy.

Mikor kiöltöztem akkor is az egyirányú többe került mint a retúr, igy retúr jegyet vettem és hagytam hogy a hazafelé tartó jegyem elvesszen

júl. 21. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak az első bekezdesedre tudok valaszolni, a többi nekem kesze-kusza nem igazan tudtam ertelmezni. Szoval amit irtal Usa peldat dehogynem, van ilyen lehetőseg, multi-city a neve. Ahol be tudod allitani hogy one-way v retur jegy, ott szokott ez 3. opcio lenni.
júl. 21. 03:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én értem amit mond. Nem mindig igaz, hogy 2 one way drágabb mint egy return, de sokkal többször mint nem. Ez mindig is így volt, üzletpolitika, a társaság úgy gondolja, jobban megéri nekik az utast a return foglalás felé terelni. A legtöbb overseas utazó így vásárol, aki meg egyénieskedik az fizessen prémiumot
júl. 21. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A retour azt jelenti oda-vissza. Tehát A-bol B-be, majd B-ből A-ba. Ha te A-bol B-be mennél, majd C-ből A-ba, az nem retour. Amit te szeretnél, az a multi city, ahogy már írták
júl. 21. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert az nem retúr.
júl. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!