A retúr jegyek miért nem testreszabhatóak?
Nem nagyon lehet variálni őket. Pl Ha Budapestről elmennél Newyorkba akkor a visszautad is Newyorkbol lesz, esetleg az átszállás fog változni de azt nem tudod megcsinálni hogy visszafele Miamiból mész mert te oda lemennél autóval a nyaralás alatt. Neked vissza kell menned akkor is Newyorkba vagy veszel külön jegyet Miamiból ami plusz kiadás.
Pl én innen kintről eltudnék menni Londonba de onnan külön járattal kellene elmennem Budapestre ha Londont is meg akarom nézni de Budapesten tölteném a vakációm nagy részét. Különben csak kb 2 órám lenne az átszállásra a Londoni reptéren. Nem választhatom hogy 2 nap múlva folyatom az utat Budapestre és visszafele meg egyenesen jövök Budapestről egy 2 órás átszállással.
Megcsinálhatom hogy egyirányú jegyet veszek Londonba, egyirányú jegyet Londonból Budapestre és Budapestről haza is egyirányút de az 3 jegy lenne ami többe kerül mint 3 returjegy.
Mikor kiöltöztem akkor is az egyirányú többe került mint a retúr, igy retúr jegyet vettem és hagytam hogy a hazafelé tartó jegyem elvesszen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!